Tiny Wings 2 va fi lansat in App Store pe 12 iulie, este prezentat acum(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AXUiyK1olZ8[/youtube]

  Tiny Wings ocupa un loc fruntas in listea mea de aplicatii favorite, joculetul lansat anul trecut ocupandu-mi ore bune din viata in momentele in care calatoream. Nu stiu daca voi l-ati incercat sau nu, insa daca Tiny Wings nu v-a placut, sau nu ati dorit sa il incercati, atunci Tiny Wings 2 ar trebui sa va convinga sa faceti o achitie. Dezvoltatorul jocului a publicat trailerul de mai sus in cursul serii trecute si prin el anunta lansarea in App Store a celei de-a doua versiuni a jocului, o versiune care teoretic ar trebui sa fie mai buna si sa aduca lucruri mai interesante pentru utilizatori.

  Deocamdata se stie doar ca titlul va fi disponibil pe 12 iulie in App Store, dar nu se stie ce va contine. Avand in vedere ca Tiny Wings costa 0.79€, nu ma astept ca Tiny Wings 2 sa coste mai mult.

7 COMENTARII

  1. Si eu am jucat multe ore joculetul asta. In primele 30 de minute mi s-a parut cea mai mare porcarie insa dupa ce am vazut pe Youtube un filmulet cu o persoana care a facut un record de 30 de ori mai mare ca al meu am inteles schema jocului.

    Abia astept 2-ul.