Aplicatia Maps din iOS 6 urmeaza sa ajunga in Mac-urile echipate cu procesoare Intel

  Celebra aplicatie Maps din iOS 6 ar putea ajunge in viitorul apropiat si pe Mac-urile echipate cu procesoare Intel, cel putin asta ne da de inteles codul descoperit in interiorul iOS-ului companiei din Cupertino. Analizand un fisier cu informatii ale aplicatiei Maps, un dezvoltator a descoperit ca aceasta aplicatie a avut interactiuni cu procesoarele Intel care se regasesc in unele modele de Mac-uri. Acum nimeni nu poate spune cu certitudine ca Apple intentioneaza sa aduca aplicatia sa pe Mac-uri, insa exista posibilitatea ca aplicatia sa transfere informatii despre poze, ori fisiere, in aplicatiile de pe Mac.

Our developer friend, Cody Cooper has now stumbled upon an interesting code dump in iOS 6 maps application which hints at the possibility of Apple Maps coming to Macs in the near future. During his routine investigation of Maps app, Cody found some interesting bits in the file altitude_manifest.xml In this XML file, there is a reference to a set of Intel based graphics chipsets for which certain features like Shading are disabled.

  Apple ofera deja posesorilor de Mac-uri functia Find My Mac, asa ca implementarea unei aplicatii Maps nu ar fi imposibila, desi deocamdata acestea sunt singurele dovezi care indica faptul ca Apple ar fi interesata de asa ceva.