Digitech te ajuta sa iti transformi iPhone-ul intr-un microscop

  Digitech este o companie care dezvolta accesorii pentru iDevice-urile noastre, iar o noua carcasa gandita de catre companie promite sa ne transforme iPhone-ul intr-un microscop. Vorbesc desigur despre o carcasa care are o lentila atasabila, iar aceasta lentila este capabila sa faca un zoom de pana la 50x pe obiectele care sunt puse in fata dispozitivului. Aplicatia Camera este folosita pentru a prelua imaginile redate de camera, iar cu ajutorul acestei lentile puteti vedea obiectele la fel de detaliat precum le vede un microscop.

The Digitech Microscope Lens is a magnification device which can be mounted onto the iPhone 4 / 4s enhancing the built in camera to capture high quality microscopic images and videos (AVI). The full package includes a Phone cover and Microscope Lens. Additionally, this compact microscope requires no batteries, displays full screen image and draws light from its surronding. The Microscope’s compact and innovative design, as well as its easy accessibility option make it a perfect candidate.

  Carcasa celor de la Digitech este compatibila doar cu terminalele iPhone 4/4S si deocamdata asteapta finantarea unui producator de carcase pentru a ajunge pe piata.