App Store-ul implineste 4 ani!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=szrsfeyLzyg[/youtube]

  Acum 4 ani de zile compania Apple lansa App Store-ul, un magazin virtual de aplicatii care in momentul de fata are peste 600.000 de titluri disponibile pentru utilizatori. Desi Steve Jobs a fost ferm impotriva dezvoltarii de aplicatii de acest gen pentru iDevice-uri si nu a dorit sa lanseze un App Store, se pare ca a fost in final convins sa il dezvolte si aceasta a fost una dintre cele mai bune decizii ale vietii sale. Multumita App Store-ului foarte multi utilizatori au ales iDevice-urile celor de la Apple in detrimentul altor terminale mobile si acest lucru se pastreaza astazi.

  Timp de 4 ani de zile App Store-ul a ramas cel mai mare magazin virtual de aplicatii, a generat cele mai multe descarcari si desigur cei mai multi bani. Apple a platit peste 4 miliarde de dolari catre dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS, acestia alegand cu intaietate App Store-ul inaintea oricarui alt magazin. In final App Store-ul s-a dovedit a fi un succes extraordinar, sute de milioane de posesori de iDevice-uri il folosesc zilnic si numarul creste constant pe masura ce Apple vinde tot mai multe terminale mobile.

  Sper ca peste 4 ani App Store-ul sa fie mai mare, mai frumos, dar cel mai important, sa aiba sisteme mai bune de descoperire a noilor aplicatii.