Cydia-SearchNC iti permite sa cauti din Notifications Center tweak-uri si aplicatii disponibile in Cydia

  Cydia-SearchNC este un tweak publicat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem cauta din Notifications Center tweak-uri si aplicatii disponibile in Cydia. Tweak-ul adauga in Notifications Center un widget in care introduceti numele pachetului pe care doriti sa il gasiti, iar de indata ce apasati tasta return widget-ul va efectua automat o cautare in Cydia si va afisa intr-o lista toate rezultatele. Practic widget-ul deschide un browser web in care afiseaza toate rezultatele disponibile in Cydia, iar daca faceti click pe o anumita intrare vi se va deschide automat aplicatia Cydia la pachetul respectiv.

An awesome search widget cause it let you search all packages live in Cydia from Notification Center and HomeScreen! (With iNtelliscreen x ot Lockinfo also on your Lockscreen)

  Partea cu adevarat interesanta a widget-ului Cydia-SearchNC sta in faptul ca el va permite sa efectuati cautari chiar si in LockScreen daca aveti IntelliScreenX sau LockInfo instalate, deci nici macar nu mai este nevoie sa deschideti Cydia. Cydia-SearchNC este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia, insa functioneaza doar pe iOS 5.x.