Prima Pagina aplicatii Dezvoltatorii WhatsAppMessenger va recomanda sa nu instalati cea mai recenta versiune a...

Dezvoltatorii WhatsAppMessenger va recomanda sa nu instalati cea mai recenta versiune a aplicatiei

  Ieri v-am spus ca o noua versiune a WhatsAppMessenger a fost lansata in App Store si ca aceasta ar putea avea unele probleme de functionalitate. Unii dintre voi au afirmat ca aplicatia nu se deschide dupa instalare sau ca exista anumite probleme cu adaugarea pozelor, iar contul oficial WhatsAppMessenger din Spania confirma faptul ca update-ul trebuie evitat. Intr-un tweet publicat ieri, cei de acolo recomanda utilizatorilor sa evite update-ul la cea mai recenta versiune a WhatsAppMessenger  pentru ca exista probleme de functionalitate a aplicatiei, iar singura solutie este sa asteptati ca dezvoltatorii sa rezolve problemele si sa lanseze un nou update.

  Daca ati instalat update-ul pentru WhatsAppMessenger si aplicatia functioneaza, atunci nu trebuie sa va faceti griji, insa daca nu l-ati instalat, este bine sa il evitati. Problema pare sa afecteze doar terminalele iPhone 4/4S cu iOS 5.1.1 instalat si desi o reinstalare a aplicatiei rezolva problema, efectuarea acestei operatiuni duce la stergerea tuturor conversatiilor voastre.

 • Bogdan Pollo

  eu l-am instalat aseara .. si singura problema este la afisarea pozelor de profil..nu incarca niciuna..in rest este misto ideea cu poza pe background ;))

 • Mervey

  Eu am problema cu o reclama cu “ai castigat un iphone4…” care dupa ce o inchid reapare aproape instant..cu greu am reusit sa dau un respring si sa dezinstalez whatsapp-ul..
  Am si adblocker instalat si activat pt whatsapp fara nici un beneficiu..

 • minimally

  Merge f ok

 • Alex

  nici la mine nu a mers dar aveam inca 4.2.1 pe el ieri, asa ca l-am pacalit in felul urmator: am intrat in instalus si am instalat din urma versiunea anterioara. sper sa va ajute pe cei care aveti probleme cu el.

 • Eu am instalat noul update si nu am
  Nici cea mai mica problema.Am un Iphone 4

 • Pingback: WhatsAppMessenger 2.8.2 update este disponibil, rezolva problemele de functionalitate | iDevice.ro()