Prima Pagina Uncategorized iOS 6 – lipsa dovezilor care ar putea indica lansarea unor solutii...

iOS 6 – lipsa dovezilor care ar putea indica lansarea unor solutii de jailbreak pentru iPhone 4S, iPad 2 si iPad 3

  Inaintea lansarii oficiale a iOS 6, i0n1c, Pod2G si Chronic Dev Team au anuntat cu surle si trambite ca au pregatite cateva exploit-uri in baza carora vor face solutii de jailbreak pentru iOS 6. i0n1c s-a laudat ca imediat ce apare iOS 6 va publica o dovada a faptului ca iOS 6 poate fi exploatat, insa deocamdata nu avem nici macar o dovada a faptului ca iOS 6 poate fi jailbroken folosind un kernel exploit, sau orice alt exploit in afara celui pentru bootrom. Practic iPhone 4S, iPad 2 si iPad 3, iDevice-uri care au chip-uri A5, A5X nu pot fi jailbroken pe iOS 6 cu actuala versiune a redsn0w si entitatile mentionate anterior sunt singurele care mai pot dezvolta solutii de jailbreak.

  Dev Team nu poate fi luata in calcul deoarece acolo dezvoltarea solutiilor de jailbreak nu mai este o prioritate, echipa preferand sa actualizeze in mod constant redsn0w si sa ii mai implementeze cate o functie ce are in mare parte legatura cu iDevice-urile vechi. Nu ma intelegeti gresit, nu ma asteptam sa vad o solutie de jailbreak pentru iPhone 4S, iPad 2 si iPad 3 pana la lansarea versiunii oficiale a iOS 6, insa ma asteptam ca pana acum sa avem macar o dovada a faptului ca exista exploit-uri ce pot fi utilizate pe aceasta versiune a sistemului de operare.

  In momentul de fata sunt in proportie de 50% sigur ca vom avea o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 6 in prima luna dupa lansarea oficiala, insa totul depinde de entitatile mentionate anterior.

 • tablespoon

  Ma scuzati ca pun intrebarea asta aici, dar sper sa ma ajute cineva. Am un 4s de la orange.ro care mi-a venit defect. Nu are semnal, nu ii merge senzorul de proximitate si nici butonul de power. L-am deschis conectandu-l la calculator, dar acum trebuie sa-l trimit inapoi si nu stiu cum sa-l inchid. Exista vreo varianta fara sa-i fac jb? Multumesc anticipat.

 • Fara butonul power nu ai cum sa il inchizi, trebuie sa il lasi sa se descarce.

 • dode56ro

  Il duci inapoi si le dai cu el in cap.

 • spazzman

  notificari duble din nou !

 • Williams

  Decodarea cu SAM va merge pe ios 6???

 • Dragos B

  Pai te duci cu el si le arati ca butonul nu functioneaza….nu se deschide si nu se inchide…nu inteleg problema ta…

 • Eu

  Daca vrei sa nu dureze mult cu garantia mergi la iei in ghencea la service si iti dau altul pe loc daca au unitati de schimb. Eu am fost la Victoria si nu aveau si trebuie sa astept pana vine din servicul central cel din ghencea;)

 • tablespoon

  Telefonul e luat de pe orange.ro nu din store. Am fost cu el in store si mi-au zis sa vorbesc cu aia de pe orange.ro. Am vorbit cu aia si au zis ca trimit cargusul cu altu nou si trebuie sa-l dau pe asta defect. Nu vad de ce le-as da cu telefonul in cap ca nu e facut de orange. Eu am intrebat daca pot sa-l inchid sa nu-l trimit in cutie deschis. Dar daca nu se poate asta e.

 • Orice orange shop il primeste. Atentie, orange shop, nu magazine partenere ale orange.

 • tablespoon

  Am fost ieri in magazinul lor si nu a vrut nici macar sa se uite la el. Am insisitat, am facut scandal. Omul a zis ca nu mi-l schimba pentru ca nu e luat de la ei din stoc. Dupa vreo 20 de minute de insistat am plecat ca nu am nervi sa ma cert cu tampitii.

 • Sigur era Orange Store/Shop si nu un magazin partener Orange?

 • tablespoon

  Foarte sigur. Singurul orange shop din Galati.