Prima Pagina Apple Apple incepe in sfarsit sa acoperere cererea de MacBook Pro Retina Display

Apple incepe in sfarsit sa acoperere cererea de MacBook Pro Retina Display

  La scurt timp dupa lansarea noului MacBook Pro Retina Display, timpii de livrare a comenzilor plasate pentru noul produs au crescut de la 1 – 3 zile lucratoare la 3 – 4 saptamani, semn ca atunci extrem de multa lume era interesata sa cumpere un asemenea produs. Aceasta goana dupa MacBook-uri cu Retina Display a tinut pana astazi cand Apple a scazut pentru prima oara timpii de livrare a noilor Mac-uri, timpii reducandu-se de la 3 – 4 saptamani de zile la doar 2 – 3 saptamani de zile, dar schimbarea s-a produs numai in Apple Store SUA.

  In Apple Store-urile europene timpii de livrare pentru noile Mac-uri sunt in continuare mari, orice comanda plasata acum fiind livrata in 3 – 4 saptamani de zile, deci Apple pune in continuare mai mult pret pe americanii sai decat pe europeni. In Romania deocamdata aceste modele de Mac-uri nu au ajuns, insa preturile incep de pe la 10.800 RON, deci nu va puteti gandi ca il veti cumpara ieftin.

 • Valy

  Foarte scump nu merita banii parerea mea.

 • Valy

  De ce spun asta. Aplicatii la rez maxima sunt aproape inexistente iar sa faci ceva la rezolutia aia micsoreaza viteza de procesare f mult. E bun asa ca un concept pt viitor. Astept un mcbook air cu retina si pret in jur de 1000. Probabil ca se va intampla asta peste 2 ani. Pana atunci e perfect cel actual.

 • Swat

  M-am jucat cu unul la iStyle Baneasa.Frumoasa foc jucaria. Intradevar, exista o diferenta considerabila intre displayul cu si fara retina.
  Pretul mi se pare foarte mare, nu stiu cati oameni sunt dispusi sa arunce 10.000+ Ron pe un laptop.Un poll aici ar fi binevenit

 • Bissy

  Unii care scot bani de pe urma lui poate…

 • Leo

  Mare dreptate ai zaone cu pretul pus de Apple pe americani vs. europeni. Este oarecum si normal, America este cel mai mare fanclub al Apple iar pret vs putere de cumparare balanta in inclina tot spre continentul XXXL. In Europa cred ca in Franta am vazut cea mai mare densitate de iDeviceuri pe metru patrat.

 • orly

  Cererea mea pentru Retina Display cu ecran mat nu este deloc acoperita.