In-Appstore.com – un hacker din Rusia a dezvoltat un sistem de piratare a in-app purchase-urilor care functioneaza fara jailbreak(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iSuo4xEucqE&[/youtube]

  Stiti cu totii ca exista deja website-uri care va permit sa instalati aplicatii piratate pe iDevice-uri, chiar si daca nu aveti jailbreak facut terminalului, iar daca aveti deja jailbreak facut, atunci folosind tweak-uri din Cydia puteti sparge sistemul de in-app purchase-uri al celor de la Apple. Pe langa optiunile disponibile in Cydia, un rus a facut un alt sistem numit In-Appstore.com care are la baza un server proxy la care trebuie sa va conectati prin instalarea unui certificat si schimbarea DNS-ului iDevice-ului vostru, iar dupa ce faceti acest lucru aveti acces la serverul lui din care puteti cumpara orice din aproape oricare aplicatii din App Store.

This is demo of in-app proxy. This project allows you to buy in-app content for free. Why you must to pay for content, already included in purchased app? I think, you must not.

Key features:
requires no jailbreak
iOS version independent
setup in 3 steps
allows you to buy something on protected apps (not all for now)

  Partea mai interesanta este ca sistemul nu are nevoie de jailbreak, deci totul functioneaza prin internet si poate fi utilizat pe iOS 3.0 – iOS 6.0. Deocamdata sistemul este gratuit, NU va recomand sa il utilizati si cred ca in foarte scurt timp Apple va gasi o metoda de a il bloca definitiv.

UPDATE: Iata riscurile la care va supuneti cand utilizati acest sistem.

29 COMENTARII

  1. De 3 ori am scris de iAp cracker, si de 3 ori mi’ai sters comentariu, poate acum nu mi’l stergi.

    IAP Cracker, din xsellize permite sa folosesti orice app-purchase din aproape orice aplicatie.

  2. @Weather – nu inteleg. Instalez IAP Cracker si dupa aia cum iau o apalicatie din appstore moca?

    poate sunt eu batutu in cap.

  3. Alo, alo, nu transformati articolul asta intr-o discutie despre alte chestii ca va sterg tot. Daca aveti ceva de discutat strict despre ce am scris eu, ok, restul e offtopic si se sterge imediat.
    Vad ca e picat website-ul ala, oricum li se spusese ca urmeaza sa fie inchisi.

  4. Fake-uri si aplicatii de tip spam care se plimba libere prin Store, ce mai conteaza alt crater de securitate. Nimic nu mai e azi nici macar “remore” safe. 🙁

  5. “Why you must to pay for content, already included in purchased app? I think, you must not.”

    Mentalitate de 2 lei, calca-l-ar trenu’.
    Desteptu poate afla si el ca nu tot contentul e included in purchased app, cateodata mai cumperi ceva care se aduce separat.

    Si apoi must pay for content, pentru ca initial pretul a fost mic, pentru contentul curent si daca iti place, iei mai mult. Altfel toate apps ar contine tot contentul si ar costa mai mult.

    Plus ca exista apps free si apoi cumperi content daca vrei mai mult.

  6. Exact ce ma gandeam si eu. Ori nu merge momentan, ori este o prostie. O sa ma incerc si maine. Chiar sunt curios. iAp cracker nu mai folosesc de mult ca strica placerea jocului. De asta sunt doar curios.

  7. Iti dai seama ca nu am bagat nici o parola. In filmulet si pe site nu cere nici o parola. Ori merge asa ori nu-l folosesc.

  8. Chiar si asa, iti dai seama ca oriunde incerci sa faci un in-app purchase iti cere o parola, fara ea nu ai purchase-ul. Si chiar daca aplicatia aia nu e suportata de sistem, parola ta tot la hacker ajunge daca i schimbat DNS-ul.

  9. Daca vrei sa ajuti, pune un update cu rosu pentru cei care incearca asa ceva, dupa toate modificarile (si in cazul in care le cere parola contului de appstore sa NU o introduca), pentru a scapa de DNS-ul lor, sa dea forget this network + on/off la wi-fi si gata.

    Faza e ca daca nu se modifica DNS-ul inapoi, cand se intra in AppStore apare o pagina a lor care spune sa modifici DNS-ul pentru a putea accesa AppStore-ul.

  10. Si ce am spus eu rau acolo ca nu inteleg? Cand stai in locul meu si vezi ca 90% dintre comentarii sunt publicate aiurea te cam plictisesti si iti vine sa impui niste reguli.