iPhone 5 ar putea fi prezentat pe 7 august

  iPhone 5 inca nu a fost prezentat de Apple, compania doar a preluat controlul unui domeniu care are legatura cu aceasta denumire, insa deocamdata nu a confirmat in vreun fel potentiala sa lansare si acest lucru este logic. Chiar daca de la Apple nu avem nimic, pe internet au aparut totusi cateva imagini in care se presupune ca avem prezentat viitorul terminal pe care compania urmeaza sa il prezinte, iar lansarea sa ar urma sa aiba loc pe data de 7 august daca este sa dam crezare unor informatii obtinute de la “surse” din interiorul unei companii partenere a Apple.

  Imi vine greu sa cred ca in mai putin de o luna Apple va prezenta iPhone 5 si va lansa terminalul chiar la sfarsitul verii din moment ce strategia lor clara este de a “ataca” sezonul toamna – iarna, insa orice este posibil.

11 COMENTARII

  1. zaone ne-am plictisit de zvonuri.publica ceva concret ca asa si eu pot lansa zilnic zvonuri despre iphone 5.sunt stiri inutile de care ne-am saturat

  2. @aba cred ca esti nou pe aici dar stirea inutila sau utila tot e publicata de zaone. Publica tot ce apare nou despre idevice-uri. Nu te olbiga nimeni sa citesti topicurile de care esti satul. El isi face datoria de a impartasii cu vizitatorii.