KwikDock – un dock multifunctional pentru iPhone/Mac-ul tau

  KwikDock este un produs recent prezentat pe piata, iar rolul sau este de a simplifica munca utilizatorilor care folosesc un Mac ziua pentru job si vin seara acasa unde trebuie sa il conecteze la o serie intreaga de cabluri. Dock-ul este special facut pentru a contine porturi USB, Thunderbolt sau Ethernet care se conecteaza direct in randul de porturi a Mac-ului vostru si partea interesanta este ca in acest dock puteti amplasa fara probleme un iPhone pe care il putetin incarca/sincroniza imediat. La acest dock puteti conecta cabluri USB, porturi Ethernet sau Thunderbolt, iar cand ajungeti cu Mac-ul acasa pur si simplu le conectati pe toate odata la el, fara a le conecta separat pe fiecare in parte.

KwikDock is designed to save time and hassle in disconnecting and reconnecting cables at your desk or workspace. It is compatible with the MacBook Pro 13″, 15″, and 17″ Unibody design (excludes the new “retina” MBPro). KwikDock also has a handy charge and sync dock for your iPhone, iPad or iPod Touch, and for further convenience there is a further front loading USB port. This means that you can sync, charge and use your iPhone, iPad or iPod Touch neatly at your left hand. KwikDock is also small enough to be very portable.

  KwikDock va fi disponibil pentru achizitie la pretul de 80$ pe acest website si cred ca ar putea fi o metoda extrem de buna pentru a reduce procesul de conectare/deconectare a diverselor cabluri la Mac-ul vostru.