Prima Pagina Android Google Voice este mai “destept” decat Siri conform New York Times

Google Voice este mai “destept” decat Siri conform New York Times

  Siri, un produs beta lansat de Apple in toamna anului trecut si ramas in acelasi stadiu un an mai tarziu, pare sa fie usor depasit de un produs lansat de catre Google chiar luna trecuta. Google Voice Search este numele acestui produs si cei de la New York Times sustin ca el pune Siri la colt, cel putin cand vine vorba despre efectuarea cautarilor pe web si intelegerea unor intrebari. Totul are la baza un test de 1600 de intrebari facut de un analist american, test care a dat castigator sistemul celor de la Google, un sistem ceva mai nou dar mai bine construit.

Mr. Munster subjected Siri to over 1,600 voice tests, half in a quiet room and half on a busy Minneapolis street. In the quiet room, Siri understood requests 89 percent of the time, but she was able to accurately answer a question only 68 percent of the time. On a busy street, Siri could comprehend what people were saying 83 percent of the time, but answer a question correctly only 62 percent of the time. It could hear well enough. The problem in his analysis was that the software was not good enough to understand questions. Mr. Munster gave Siri a “grade D” and said it needed to sharply improve in order to be an alternative method of mobile search.

  In cazul editorului de la New York Times Siri a devenit un produs care nu prea mai atrage, desi posesorii de terminale iPhone 4S par sa il iubeasca neconditionat. Intr-o comparatie cu Google Voice s-a dovedit ca exista diferente intre cele doua sisteme, Google Voice-ul fiind cu un pas inaintea Siri deocamdata, insa Apple pregateste un iOS 6 care aduce multe schimbari pentru Siri. Pana atunci avem o vara in care Google va fi laudata pentru sistemul sau, iar daca Apple vede realitatea atunci va imbunatati indeajuns Siri pentru a reveni in top si poate se va decide sa renunte la titulatura de produs aflat in stadiul beta de dezvoltare.

Google Voice Search, available in the latest operating software for Android phones, is a much better listener. It’s definitely smarter. If I ask Google Voice Search a question, like, “Who is Tim Cook?” it responds with an answer. (He’s the chief executive of Apple.) If I ask Siri the same question, the response is: “I don’t see Tim Cook in your contacts.”

 • Mihai_rt

  Concurenta e buna

 • Alex

  @zaone drept vorbim Siri este praf pe langa Google Voice. Sa setezi o alarma, remainder, intrebari generice mai merge dar la intrebari concise si poate nu intotdeauna clare, Siri nicu nu stie ce sa zica. In schimb Google Bouce raspunde bine mereu!

 • KFF

  Daca vorbesti engleza ca Iliescu , e posibil sa nu te inteleaga Siri .

 • Anonymous

  Este vorba de Google Voice pe Jelly Bean – si da, e mult mai rapid decat Siri si pare sa si raspunda mai bine.

 • a aparut iOS 6 b3 🙂

 • Eu

  Spunetii lu ala care a facut testul ca doar cu un singur tweak din cydia ii raspunde la 16000 de intrebari nu doar la 1600 :))) sunt 1000 de tweakuri care iti fac sporesc activitatile lui siri . Dak tot faceti teste face teste in tot ce dace siti si ce face google voice si atunci vedeti diferenta siri>>>>>>>>>>>google voice

 • Anonymous

  @Eu
  Daca si Siri cu tweak-uri face cam ce faci tu cu limba romana, suntem lamuriti.

 • Eu-1

  Mai “Eu”, oamenii au facut testele la 2(doua) aplicatii, nu trebuie sa instaleze toate sistemele sa cheme toate neamurile, si sa aprinda toate becurile … au testat STRICT Siri by Apple vs GVoice by..Google, adica asa cum se prezinta si cum sunt oferite de producator.
  Tuningul intra la comparatii de genul. 🙂

 • MarioXXL

  Pacat ca nu este si ptr iphone. Asa puteam si noi cei cu ip4 sa avem un siri

 • Dany87

  Dar pt ce e daca nu pt iphone?? Unde ati dat de el sau e pt windows pc?

 • Dany87

  Si daca nu e pt ios atunci la ce mai fac atatea teste pt ca orcum pe mine unu nu ma va face sa renunt la ios pt doar o aplicatie asa minora.

 • Anonymous

  @Dany87
  Testul nu este facut pt tine – nu intereseaza pe nimeni daca tu renunti sau nu la iOS.

 • Leo

  Google au studiat ce nu poate Siri si au exploatat lipsurile. Imi pare rau doar ca ambele companii investesc o gramada de bani in RD-ul unor chestii inutile.