Iata cat de mare este senzorul de imagine al iPhone 4S in comparatie cu cele din alte smartphone-uri sau DSLR-uri

  Multa lume a laudat camera terminalului iPhone 4S, ea fiind desigur comparata cu cea a altor smartphone-uri, dar chiar si cu cea a unor aparate DSLR. Desigur ca iPhone 4S nu se poate compara cu un DSLR in ceea ce priveste calitatea pozelor, insa el face poze mai mult decat bune pentru un telefon mobil si lumea il foloseste in aproape orice fel de situatii. Pentru a vedea cum se compara senzorul de imagine al iPhone 4S cu cel al altor smartphone-uri, un website a facut graficul de mai sus unde observati ca Nokia 808 Pureview are un senzor de imagine de aproximativ 6 or imai mare decat terminalul celor de la Apple. Restul smartphone-urilor de top au senzor de aceeasi marime, insa Nokia a inclus unul indeajuns de mare pentru a isi plasa smartphone-ul pe primul loc macar intr-o categorie.

  In ceea ce priveste comparatia cu Canon EOS 5D Mark III si Canon PowerShot S100, iPhone 4S are un senzor minuscul, dar care isi face treaba cu demnitate. Desigur ca iPhone 4S nici macar nu este in aceeasi liga cu aceste DSLR-uri, dar asa va puteti face o idee in legatura cu diferenta reala dintre senzorii de imagine ale acestor camere. Chiar daca un DSLR va face intotdeauna poze mai bune, cel mai bun aparat foto este cel pe care il ai tot timpul la tine, iar iPhone-ul castiga in 90% din cazuri.

5 COMENTARII

  1. N am nevoie de aparat photo, folosesc default’ul camerei al iphone4 calitate sa zic eu a unui aparat photo cu 7 mb maxim sunt foarte multumit si numai car alt dispozitiv dupa mine