Canicula iti aduce reduceri substantiale in magazinul online Orange

  Daca nu ma insel se implinesc 3 ani de zile de cand Orange Romania ruleaza in mijlocul verii o promotie in cadrul careia ofera reduceri in magazinul sau online in functie de temperatura de afara. Practic daca afara sunt mai mult de 25 de grade celsius noi primim cate 1% reducere pentru fiecare grad care depaseste acea valoare si avand in vedere ca saptamana trecuta temperatura a sarit serios de 30 de grade, s-ar putea sa beneficiati de o reducere substantiala la o achizitie. Reducerile se aplică pentru toate produsele la achiziţia acestora la preţul standard, la preţul cu un abonament nou sau cu prelungirea celui existent.

  Mai multe detalii aveti in comunicatul de mai jos.

Bucureşti, 18 iulie 2012. De săptamâna aceasta Orange reîncepe promoţia de vară pentru clienţii care fac cumpărături din magazinul online. Astfel, cu cât temperatura de afară creşte, cu atât sunt mai mari reducerile primite în magazinul online Orange. Reducerile se aplică pentru toate produsele la achiziţia acestora la preţul standard, la preţul cu un abonament nou sau cu prelungirea celui existent.

Între 17 iulie şi 31 august, fiecare grad care depăşeşte 25°C aduce o reducere de 1%. De exemplu, dacă temperatura este de 30°C, clienţii Orange pot cumpăra orice produs din magazinul online cu 5% reducere, la 31°C cu 6% reducere, iar procentul creşte cu cât este mai cald afară.

Reducerile verii din magazinul online Orange se aplică în funcţie de temperatura exterioară, măsurată de Administraţia Naţională de Meteorologie în centrul Bucureştiului şi actualizată în timp real pewww.orange.ro.

În plus, pe toată perioada promoţiei clienţii pot completa un test cu tema „eşti cool sau eşti hot?” pehttp://www.orange.ro/caldura-mare-reduceri-cool. Beneficiul pentru toţi cei care răspund la întrebarile din acest test constă în primirea unui voucher suplimentar de reducere de 2%, trimis prin e-mail, care se adaugă la reducerea promoţiei de vară. Voucherul este valabil 3 ore de la trimitere.

3 COMENTARII