iPad 3 va fi disponibila pentru achizitie din 27 iulie la Orange Romania

  In luna martie a acestui an iPad 3 era oficial lansata in cateva zeci de tari de pe glob, inclusiv Romania, si va spuneam ca operatorii de telefonie mobila din tara noastra vor include tableta in propria oferta. Ei bine astazi Orange Romania a anuntat ca incepand cu data de 27 iulie tableta iPad 3 va fi disponibila in magazinul sau online, operatorul fiind primul din tara noastra care a facut oficial anuntul. Deocamdata nu se stiu detalii despre pret sau eventualele noi optiuni/abonamente facute pentru tableta, insa va puteti astepta la cateva oferte interesante care va vor permite sa achizitionati tableta la pret subventionat.

  Orange Romania are in momentul de fata o optiune de internet dedicata iPad, insa exista posibilitatea ca pe 27 iulie operatorul sa anunte lansarea altora noi pentru a va oferi tableta la pret subventionat.

UPDATE: Nu doar iPad 3 va fi disponibila din 27 iulie ci si tableta iPad 2 in versiunea 16 GB 3G.

16 COMENTARII

  1. Mi-am luat Ipad 3 simplu si am facut hotspot cu Iphonu.
    Edz care era problema ta, sa faci hotspot cu ipadu pentru alte deviceuri ?

  2. Chiar, pentru o tableta, ce cartela recomandati, dintre: DIGI MOBIL (abonament, stiu ca sunt serviceuri gsm care taie cartele sim, transformandu-le in microsim), PREPAY ORANGE si PREPAY VODAFONE?

  3. @Viorel, ideea era sa impart conexiunea de internet disponibila pe iPad (orange 3G) altor dispozitive. Am vorbit la orange, un raspuns foarte clar e: “momentan orange nu ofera functia de hotspot pe dispozitivul Apple iPad”. De asta spuneam… La un abonament de 50 de euro ma asteptam sa fi putut sa folosesc aceasta functie.

    Oricum astept cu nerabdare lanseara iPad-ului, poate activeaza si functia :))

  4. Eu am cartela de rds in ipad 3 (sim-ul de la mobilul de rds mi l-am schimbat la ei in microsim) . Internetul merge in general foarte bine, la viteze mari. Hotspotul nu e prezent in meniul ipadului nici acum cand am jailbreak si nu era nici inainte de acesta.