Apple urmeaza sa lanseze un nou iPod Touch cu ecran de 4 inch, chip A5 si o carcasa din aluminiu asemanatoare cu cea a tabletei iPad

  Impreuna cu terminalul iPhone 5 care ar urma sa ajunga pe mesele noastre in toamna, Apple intentioneaza sa lanseze si o noua versiune a iPod Touch-ului sau. Dispozitivul ar urma sa aiba un ecran de 4 inch construit folosind tehnologia in-cell, ar urma sa aiba procesorul A5 din iPhone 4S, ar urma sa aiba o noua carcasa de aluminiu asemanatoare cu cea a tabletei iPad si ar urma sa aiba un nou port la baza sa. Implementarea hardware-ului din iPhone in iPod Touch este normala, Apple facand acest lucru cativa ani la rand, insa anul trecut a ales sa lase iPod Touch-ul sau neschimbat. Se pare ca decizia de atunci nu va fi repetata anul acesta si noul iPod va deveni mult mai competitiv, insa nu stiu daca aceasta schimbare va ajuta in vreun fel la cresterea vanzarilor care scad de la un trimestru fiscal la altul.

According to asian source, new iPod touch (5th generation) will have 4 inch LCD which is the same size with coming iPhone 5. CPU or other spec is considered to be same with iPhone 4S, and has different back-case design, which will be not mirror polished but buffed alminum one. And it seems to be prepared black and white color model. This source told, this iPod touch has an additional hole on lower part of back case rather than camera, and told he has no idea about this hole for what.

  In afara iPod Touch-ului se pare ca vom avea si un nou iPod Nano prezentat undeva in cursul toamnei, dispozitivul urmand sa aiba un ecran inalt si un buton Home, fiind practic o versiune in miniatura a terminalului iPhone. Avand in vedere ca anul trecut Apple nu a actualizat linia sa de iPod-uri, exceptie facand iPod Touch-ul care a fost disponibil si intr-o versiune alba, exista sanse mari ca anul acesta sa vedem modelele acestea interesante pe care ni le prezinta “sursele”.