O noua versiune a iPad 3 si iPad Mini ar urma sa ajunga pe piata la scurt timp dupa lansarea precipitata a iPhone 5

  Un analist american sustine ca terminalul iPhone 5 ar urma sa fie lansat pe piata in prima parte a lunii septembrie, dar ca stocul initial ar urma sa fie destul de redus din cauza problemelor cauzate de lipsa componentelor, dar si de procesul de fabricatie al noilor panouri in-cell. Apple ar fi, aparent, interesata sa aduca dispozitivul cat mai repede pe piata pentru a acoperi o scadere a cererii de terminale iPhone deoarece consumatorii asteapta acum lansarea noului dispozitiv pentru a face o achizitie, iar aceasta scadere s-ar resimti in vanzarile inregistrat in Q3 2012, chiar si cu lansarea noului dispozitiv.

iPhone 5 to debut in September. But due to in-cell touch panel and casing yield rate limits, ability to offset older models’ shipments decrease will be moderate.

  In ceea ce priveste iPad Mini, tableta ar urma sa ajunga pe piata la sfarsitul lunii septembrie, iar in Q4 2012 ar urma sa se vanda in mai multe unitati decat iPad 3, dar acest lucru pare putin probabil in momentul de fata. La final se pare ca Apple va lansa o versiune modificata a iPad 3 care nu se va incalzi la fel de tare precum actualul model si va avea un cost de productie mai mic, insa modificarile facute de Apple nu vor fi vizibile utilizatorilor. Apple ar urma sa introduca un ecran IGZO, si ar urma sa modifice structura interna pentru ca in interior caldura sa fie disipata mai bine, insa vorbim doar despre zvonuri.

Though shipments of iPad mini’s components will start in August, the new iPad line will end production, ready for transition to a modified New iPad line. As such, component shipments will drop in August as iPad mini’s components shipments growth will be offset. On a side note, the modified New iPad shares the same exterior as the original model, but contains modifications to correct its thermal dissipation problem and lower-cost components.

  Nu cred ca iPhone 5 va fi lansat la inceputul lunii septembrie, nu cred ca iPad Mini va fi lansata la sfarsitul lunii septembrie ci mai tarziu in cursul anului si nu cred ca Apple va lansa acum o versiune modificata a iPad 3, insa noul dispozitiv ar putea fi disponibil in martie cand iPad 4 va ajunge pe piata.