Prima Pagina Apple Apple TV-ul inregistreaza vanzari aproape duble fata de anul trecut

Apple TV-ul inregistreaza vanzari aproape duble fata de anul trecut

Apple TV 3

  Apple TV-ul, un produs care nu genereaza chiar atat de mult interes in randul clientilor Apple, se vinde in continuare mai mult decat acceptabil, compania reusind sa comercializeze nu mai putin de 1.3 milioane de unitati in acest trimestru fiscal. In cele trei trimestre fiscale ale anului fiscal al Apple, compania a vandut 4 milioane de Apple TV-uri, cu 1.2 milioane mai multe decat in intreg anul precedent. Intresul utilizatorilor fata de acest produs creste, desi Google a lansat recent pe piata Nexus Q-ul, o tentativa nu prea reusita de a reproduce Apple TV-ul.

  Cei de la Apple considera Apple TV-ul ca fiind in continuare doar un hobby si il vor trata cu aceeasi seriozitate ca pana acum, urmand a ii decide soarta in functie de preferintele utilizatorilor. Interesant este ca Apple a vandut mai multe Apple TV-uri decat Microsoft console XBOX 360(1.1 milioane), si desi vorbim de produse diferite, Apple TV-ul ar pute afi extrem de usor transformat intr-o consola daca Apple ar permite acest lucru. Desigur ca nu s-a spus absolut nimic despre televizorul pe care compania ar urma sa il lanseze, Tim Cook avand grija sa evite in stilul sau caracteristic intrebarile.

 • Cipa

  Ce se mai aude de jailbreak la acest device ?

 • Florin.S

  Nu stiu ce treaba are xbox-ul cu appletv-ul :). Dar din pmdv mai bine dau 450-500 lei pe un apple tv de cat sa dau 200-350 lei pe un cablu adaptor la tv (HDMI, component sau compozit). Am in plan sa-mi iau unul anul acesta.

 • Vlad.

  Cablu hdmi e 20 ron. asta in caz ca vb de cablu hdmi normal care vine la laptop si la tv

 • CatalinC

  Cine stie sa imi explice cam cum sta treaba cu Apple TV-ul asta. Dupa ce il achizitionezi, trebe sa cumperi filme de pe iTunes?sau cum??si ce chestii interesante mai are?
  Multumesc

 • Florin.S

  @Vlad. Nu cablu HDMI. Ci cablu de la iphone/ipad la tv pentru a scoate continut audio video pe tv.

 • Alin

  Si pe mine m-ar interesa mai multe detalii despre apple tv. Pentru ce mi-as lua acest produs? Ce poate face?

 • A&M

  Poti vedea poze ,filme,sau asculta muzica din library itunes instalat pe pc,mac;poti face mirroring de pe 4s,ipad2,3 inclusiv la aplicatii,dar poti si transmite vedea continut audio video si de pe alte idevice-uri prin wi-fi asta inseamna de pilda ca poti folosi idevice-uri pt a reda si filme ,cum ar fi cele de pe net (streaming),folosind puffin sau skyfire pt flash si subtitrare.in plus mai sunt cateva aplicatii preinstalate

 • Adri

  Adaptorul hdmi in care se poare introduce si cablul de incarcare e 200 ron,nu stiu cat e noul model pt ipad3 despre care am auzit c-ar fi mai scump,poate pt ca se trece de la720p la 1080p?