Prima Pagina iPad 2 Orange devine primul operator de telefonie mobila din Romania care comercializeaza iPad...

Orange devine primul operator de telefonie mobila din Romania care comercializeaza iPad 2 si Noul iPad

  Acum exact o saptamana de zile v-am spus ca Orange Romania anunta lansarea tabletelor iPad 2 si Noul iPad in propriul magazin online, iar incepand de astazi produsele sunt disponibile pentru achizitie. Aceasta lansare transforma Orange in primul operator de telefonie mobila din Romania care a comercializat vreodata tablete iPad si principalul avantaj oferit de o achizitie la ei sta in faptul ca puteti cumpara tableta la pret subventionat achitat integral sau in rate. Cumparand tabletele iPad 2 si Noul iPad impreuna cu un abonament de internet mobil beneficiati de o reducere substantiala fata de pretul de baza si noul pret subventionat il puteti achita integra sau il puteti achita in rate folosind Card Avantaj.

  In momentul de fata Orange Romania comercializeaza doar iPad 2 3G 16 GB si Noul iPad 4G(mai mult 3G) in toate versiunile disponibile. Mai multe detalii puteti afla de pe website-ul Orange sau din magazinul online.

 • mmuntean

  daca calculezi valoarea totala platita plus abonamentul pe 2 ani ajungi la concluzia ca iei tableta mai ieftin..muult mai ieftin din magazin retail in rate.

 • stavros

  dar nu inteleg,frateee..eu am noul IPAD si am 4G la el…astia baga 3G??? wooow…tzeapa romaniaaaaa

 • Pai doar in SUA e compatibila tableta cu retelele 4G, so, buna dimineata.

 • stavros

  zaone,buna ziua chiar la tine….daca pe specificatile ipad ului,scrie clar 4G,pe mine nu ma intereseaza ce net la viteza de 3G imi ofera Orange. deci ,in specificatiile Apple,scrie clar. NEW IPAD, 4G. nu orange scrie specificatiile. deci,sa respectam,zic eu, specificatiile producatorului…nu?

 • Edz

  Gata cu prostia/Ignoranta. Stii tu vreo rețea ce oferă 4G in România? nu? Normal.

 • Claudiu daniel

  Stavros Zaone a vrut sa spuna ca la noi nu exista 4G deaceia a scris in paranteza ! Specificatiile sunt f clare dar clare sunt si specificatiile oparatorului !! Asta inseamna sa citesti printre randuri sau cum sic altii sa te duca putin dovlecelul ! 

 • Alex C

  @Stavros
  Partial corect ceea ce spui.
  Daca ar fi sa ne luam dupa procesele intentate companiei Apple pe tema asta, poate ca Orange a preferat sa iti ofere descrierea produsului pe baza serviciilor oferite.
  Nu ar fi fost de mirare daca apareau indivizi, ce nu au nici cea mai vaga idee despre specificatiile produsului versus serviciile operatorului, sa faca scandal cum ca Orange face reclama falsa daca afisau “noul Ipad wifi+4g”
  Nu este indeajuns ca produsul sa suporte 9g.
  Nu te impacteaza deloc acest fapt atata vreme cat aici nu ai retea 4g si atata vreme cat in final, pe pagina produsului sunt afisate specificatiile originale insotite de nota aferenta disponibilitatii serviciilor 4G in functie de operator

 • Claudiu daniel

  Mmuntean poate o iei mai ieftina desi nu cred dar apoi te uiti la ea ce faci cu e daca nu ai net!? Sau nu te conectezi decat pe unde ai wi-fi la munca sau aiurea !?? Asa ca daca adaugi si abonamentul iesi tot acolo ! Sau unii o achizitioneaza doar sa se joace pe ea !!?

 • gigel

  totusi internet gasesti si la mai putin de 14 euro, care banuiesc ca sunt si fara TVA. Acum depinde, pentru unii e o oferta buna pentru altii mai putin.

 • mihai

  raspuns Orange

  Update 27.07.2012

  Pentru Noul iPad serviciul Personal Hotspot va fi disponibil dupa update-ul la iOS 6.

  1
  vot
  postat de Orange
  27.07.2012

 • Link?

 • djcata

  asta cu subventionarea pretului e o vrajeala de marketing