iPad 2 si iPad 3 vor fi disponibile in magazinul online Orange din 27 iulie, iata oferta completa si cum o poti cumpara in rate

  Vineri v-am spus ca incepand cu data de 27 iulie tabletele iPad 2 si iPad 3 vor fi disponibile in oferta operatorului de telefonie mobila Orange Romania si iata ca astazi avem deja listate preturile la care veti putea achizitiona produsul. Tableta iPad 3 va fi disponibila la abonamente ce au preturi incepand cu 31€ pe luna, insa daca achizitionati tableta cu un asemenea abonament veti avea optiunea de a o plati in rate lunare sau de a plati integral un pret subventionat. Pentru posesorii de Card Avantaj noul iPad va fi disponibil la un cost de 31 euro pe luna timp de 24 de luni, cu zero euro plata la momentul achizitiei.

  Mai jos aveti listata intreaga oferta disponibila in momentul de fata.

  Mai multe detalii gasiti pe  website-ul orange.

15 COMENTARII

  1. Ce jeguri ăştia de la Orange să îţi scoata ochii cu internet nelimitat si după 3Gb la 42Mbps să ţi-l limiteze la 128Kbps.
    Aşa ştiu ei să facă management …
    Pfff

  2. mie mi se par ok,ma asteptam sa fie mai scumpe abonamentele….si asa il voi folosi pe wifi mai mult caci am si acasa si la birou,iar 3g-ul ptr….urgente.

  3. scumpe, foarte scumpe fata de pretul din ofertele de pe internet de la persoane care vand tablete. la 350 euro gasesti ipad 2 16gb 3G pe net, si nu iti mai trebuie abonamentu pacii

  4. Dar nu vad ce au inclus la abonamentele de 20 si 35 Colibri!

    In rest pare o oferta corecta, Eu cred ca 3 GB sunt cam suficienti, am eu pe iPhone 1 GB si stau destul de mult pe internet si mie imi ajunge, deci trebuie sa fii prea cibernetizat sa papi intr-o luna 3 GB de internet!

  5. Foarte tari astia de la Orange! Vin si ei cu ,,oferta,, de Ipad cand mai avem putin si apare noul model! Vai de ei! Eu am internet de la Digi.E cam scump.Ma costa 0 euro ! In conditiile astea chiar ma gandesc sa fug repede la Orange!Asa ma bucur ca a aparut si Cosmote ca altfel ne faceau pilaf astia de la Orange si Vodafone! Mama lor de hoti!