BrightnessControl aduce posibilitatea de a ajusta mai exact nivelul luminozitatii ecranului iDevice-ului tau

  BrightnessControl este un tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti regla mult mai fin luminozitatea ecranului iDevice-ului vostru. Tweak-ul nu are vreun meniu de setari si nu se activeaza printr-o metoda speciala, insa el modifica meniu din care reglati in mod normal luminozitatea ecranului iDevice-ului vostru. Apple va pune la dispozitie doar un slider cu ajutorul caruia puteti indeplini acest task, insa tweak-ul va da posibilitatea de a alege ce procent din luminozitatea ecranului este setat.

This tweak replaces the brightness slider in the Settings app with a more fine-grain method of controlling your device’s brightness level. After installing this tweak, activate it by selecting “Brightness Control” in Winterboard, which will be installed automatically if it isn’t already, and adjust your brightness within Settings –> Brightness.

  Desi tweak-ul este util, el functioneaza cu ajutorul Winterboard-ului, care este automat instalata. BrightnessControl este disponibil gratuit in Cydia.