iPhone 5 a fost asamblat si este prezentat intr-un clip video de o noua sursa(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AyOqeDfJueM[/youtube]

  Aseara un service de iDevice-uri a asamblat si prezentat lumii intregi ceea ce pare a fi noul iPhone 5 care urmeaza sa fie lansat de Apple probabil pe data de 21 septembrie, insa astazi o alta sursa ne prezinta acelasi dispozitiv intr-un clip video. Noua sursa are la dispozitie exact aceleasi componente, insa dispozitivul arata diferit fata de cel din pozele de ieri, si diferenta principala sta in culoarea componentelor. Exceptand acest lucru, totul arata exact precum in imaginile de ieri, totul pare a veni direct din fabricile Apple si totul pare a fi cat se poate de real.

  iPhone 5 ar urma sa aiba un ecran de 4 inch produs folosind tehnologia in-cell, ar urma sa fie cu 10 mm mai inalt decat iPhone 4S dar nu ar fi mai lat, ar urma sa fie mai subtire, ar urma sa aiba un port conector de 19 pini, doua grilaje la baza, portul audio mutat langa portul conector, camera FaceTime repozitionata in centrul ecranului si o noua carcasa construita folosind aluminiu si sticla.

18 COMENTARII

  1. parca arata mai bine cu marginea metalica decat pe negru cum e in acest video…
    oricum se pare ca asa va arata iphone 5
    cum am mai spus pacat ca doar l-au lungit… mergea si un pic latit

  2. se vede clar ca nu e adevaratul iphone 5, daca va uitati cu atentie are mini usb , puteti sa faci un screen shot in minutul 0:39 si sa bagati poza in photoshop sau intr-un program in care sa ii dai luminozitatea mai mare si se va vedea MINI USB, oricum se vede si fara …. deci 0% sanse sa fie asta 🙂

  3. Si de ce sunt zero sanse sa fie adevarat daca e mini/micro USB din moment ce Apple s-a obligat sa implementeze standardul asta in iDevice-uri? Ce rol crezi ca are portul ala de 19 pini? De design sigur nu e.

  4. Mi se pare putin aiurea ca se tot chinuie sa faca rost de componente, sa il asambleze etc dar sa nu il puna langa un 4/4s.
    Adica faci poze, filmulete etc dar nu il compari side by side cu un 4S?
    Pentru gustul meu este putin cam lung dar nu imi pot forma o parere pana nu il tin in mana. Ramane de vazut.

  5. de ce pe spate apare numai sigla apple si inscrisul iPhone?celelalte date de sub iPhone unde sunt?ma cam indoiesc ca asta ar fi carcasa ptr…noul iphone dar nu mi-ar displace sa arate asa.Si poate il lanseaza si ei mai tarziu,ca eu abia pe 5 dec pot face prelumgirea la orange ;))

  6. Au furat conceptul cu 2 materiale pe spate de la HTC. :)) 4/4s sunt mult mai bine proportionate, daca asa va arata iPhone 5, eu il consider un regres in design fata de versiunile precedente.

  7. Eu zic ca nu este real si este departe de adevar tot ce prezinta ei acolo… Pana acum toate iphone se asamblau de la display spre capacul de la baterie aici arata niste suruburi direct in carcasa logic ar fi sa poti scoate capacul ca sa poti schimba macar bateria… Deci un big bullshit ce arata in clipurile acestea si sunt sigur ca sunt platiti de apple ca sa induca in eroare lumea e un fel de strategie de marketing

  8. Nu stiu cum sa va spun dar pana acuma tot ce a scos Apple mi-a placut. Deci indiferent daca va fi asa sau nu ..sunt convins 100% ca imi va place si ca nu se va compara cu celelalte telefoane care ruleaza android.

  9. Unde vezi tu mai Keo ca butonul Home e patrat, poate capul tau… Scz. dar m-ai facut sa rad un pic… Rosu Mircea, adevar grait-ai!

  10. Si mie imi placea f mult 3gs. Cand a aparut i4, mi s-a parut un shit. Acum sunt indragostit de design-ul lui. 3gs-ul nu-mi mai place deloc. Aveti putina rabdare 🙂

  11. aiurea…tot seamana cu i4/4s, doar mai lung un pic.
    Eu sunt de parere ca nu va avea acelasi design precum 4/4S.
    Anyway….abia astept conferinta 🙂