iPhone 5 si iPad Mini – prezentare pe 12 septembrie, lansare pe 21 septembrie?

  Aseara v-am prezentat ceea ce, din punctul meu de vedere, pare a fi terminalul iPhone 5 pe care Apple il va lansa in aceasta toamna si pe care multi utilizatori il vor avea pe masa. Desi am vazut cum va arata viitorul dispozitiv, nu stim deocamdata cand anume va ajunge el pe piata. Ei bine cei de la iMore vin cu a treia confirmare a faptului ca iPhone 5 va fi lansat pe data de 21 septembrie, insa sustin ca el va fi prezentat impreuna cu iPad Mini si un nou iPod Nano pe data de 12 septembrie. Informatiile lor vin de la surse apropiate companiei Apple si avand in vedere ca pana acum website-ul a oferit informatii exacte despre produsele companiei, trebuie sa luam aceast zvon foarte in serios.

iMore has heard that Apple is planning to debut the new iPhone at a special event on Wednesday, September 12, 2012, with the release date to follow 9 days later on Friday, September 21. This information comes from sources who have proven accurate in the past. The iPad mini will be announced at the same September 12 event, as will the new iPod nano. We haven’t heard a release date for the iPad mini yet, but it could be the same as the iPhone 5. It seems likely the new iPod touch will make an appearance on September 12 as well, though we haven’t heard any specific information about that yet either.

  Lansarea din 21 septembrie a reduce ciclul de lanasare al iPhone-urilor la mai putin de 1 an de zile, insa Apple are nevoie ca acest dispozitiv sa ajunga cat mai repede pe piata deoarece vanzarile de iPhone-uri au scazuti simtitor fata de primul trimestru fiscal al anului 2012 si Q4 2011. Nu sunt chiar atat de increzator ca Apple va lansa iPhone-ul in a doua parte a lunii septembrie, insa orice este posibil in momentul de fata.

10 COMENTARII

  1. Intr-un alt articol parca spuneai ca fata de anii anteriori aceeasi perioada au vinzari mai mari, sau era vorba doar de profitul obtinut? Totusi nu vad asta ar fi o strategie buna. De panica.

  2. Pai tu compari perioada craciunului cu luna mai? Nu face nimeni astfel de comparatii q4 cu q4, q2 cu q2. Sau an cu an. Asa ca in continuare nu cred ca ar lansa un produs datorita vinzarilor mai slabe fata de un q anterior.

  3. Tu ai tendita de a critica orice? E o scadere fata de trimestrele alea si fata de Q2 2011 e o crestere mare. Stiu ca ai inteles si continui doar ca sa ma intepi putin.

  4. O companie precum Apple nu își desfășoară activitatea asemenea buticurilor. Ei lucrează după previziuni și după planificări. Sunt mai mult ca sigur că au prevăzut un trend descendent în vânzarea terminalelor Iphone în această quartilă, poate puțin peste așteptările lor, dar nu vor modifica data lansării noului terminal. Ca și anul trecut, Apple poate lansa zvonuri pe piață referitoare la noul iPhone și de ce nu, componente false care ar sugera că ar fi ale acestuia.