O schita si noi carcase pentru iPhone 5 si iPad Mini apar pe internet

  Cu peste o luna inainte de posibila data de prezentare a iPhone 5, in China inca apar carcase si schite ale noului dispozitiv, dar si ale tabletei iPad Mini. Pe celebrul website de licitatii alibaba apar zilnic noi carcase pentru iPhone 5 si pentru tableta iPad Mini, toate produse fara a avea o certitudine ca dispozitivele vor avea domensiunile respective. Anul trecut situatia a fost identica, producatorii de carcase procedand in exact acelasi mod si ajungand sa cheltuiasca zeci de mii de dolari pe produse care au ramas in rafturi si nu vor putea fi vandute anul acesta.

  Impreuna cu aceste carcase a aparut si o noua schita a iPhone 5 care prezinta un dispozitiv asemanator cu cel prezentat pana acum in diverse imagini, un dispozitiv cu ecran de 4 inch si un design refacut. Toate informatiile ne dau de inteles ca iPhone 5 a arata asa cum il stim si va contine toate modificarile prezentate pana acum, deci va puteti astepta sa il vedeti asa pe piata.

6 COMENTARII

  1. Si eu pot sa desenez pe o foaie un dreptunghi cu colturi rotunjite, sa scriu niste numere langa el si sa zic ca e schita originala de la Apple. (:| M-am plictisit de toate schitele si protopile astea…

  2. Ce-as rade ca toata tevatura asta cu iphone5 alungit sa fie doar o strategie a celor de la apple ca sa ne lase cu gura cascata cand o sa lanseze adevaratul iphone5. Prea multe detalii poze informatii prototipuri carcase etc. au aparut pe o gramada de bloguri si site-uri. Inainte de fiecare lansare s-a speculat, au aparut informatii, dar parca nu asa de multe ca acum. Ca sa nu mai vorbesc de keynote-ul de la ultima conferinta in care aparea o poza alungita cu un iphone4 (poza aia din bmw daca mai tineti minte). Asta cred eu, sau cel putin pentru binele lor Apple chiar ar trebui sa vina cu ceva diferit, altfel se alege praful.

  3. deci asta este dovada clara si incontestabila ca apple a inventat dreptunghiul cu colturi rotunjite! doamne, cat am asteptat-o!