Prima Pagina Apple P0sixninja ar fi contactat un inginer Apple pentru a ii oferi un...

P0sixninja ar fi contactat un inginer Apple pentru a ii oferi un exploit al iOS confom lui iH8sn0w

  Timp de 2 luni de zile nu am vazut niciun fel de informatii in legatura cu posibilia dezvoltare a unei solutii de jailbreak pentru iOS 6, si poate iPhone 5, desi versiunea beta a sistemului de operare a fost lansata si hackerii au avut timp sa o testeze. Chiar daca hackeri nu spun nimic in legatura cu iOS 6, se pare ca posixninja, unul dintre membrii importanti ai Chronic Dev Team, are legatura cu un inginer Apple care lucreaza la dezvoltarea iOS-ului, iar iH8sn0w spune ca p0sixninja ar fi interesat sa ofere o vulnerabilitate a iOS catre Apple. Pe Twitter p0sixninja nu a spus asa ceva, deci probabil afirmatia a fost facuta intr-un alt mediu de comunicare, insa p0sixninja l-a contactat pe inginerul Apple.

  iH8sn0w nu este o sursa chiar atat de credibila de informatii, insa asta nu inseamna ca tot ceea ce spune el nu ar fi adevarat, desi imi vine greu sa cred ca un hacker al Chronic Dev Team ar fi dispus sa ofere o vulnerabilitate a iOS-ului catre Apple. In mod normal vulnerabilitatile de acest gen pot convinge unele companii sa cheltuie sute de mii de dolari pentru a le achizitiona, insa raman la parerea mea si spun ca e greu de crezut ca hackerul ar recurge la o asemenea miscare.

 • Cata

  da sa ne mai lase frate cu atata jailbreak…sa ne zica ceva de o posibila solutie de unlock pt ca ne-am scarbit sa vedem cum dezvolta tot felul de lucruri care momentan is inutile cum ar fi jailbreak la ios6…si utilizatorii asteapta solutile de unlock…

 • Cine sa scoata unlock acum cand iOS 6 vine intr-o luna jumatate?

 • Cata

  asa s-a spus si cand trebuia sa apara Ios5…exact acelasi lucru…ori nu se vrea ori este vorba de neputinta…

 • Cata

  Pana nici gevey-urile nu mai decodeaza cum ar trebui…tot cu probleme incep sa fie si alea…

 • Daca scot acum o solutie de unlock, o folosesti o luna si o arunci la gunoi.

 • Cata

  Dar nu a zis nimeni sa scoata acuma…dar macar sa auzim ca au ceva dezvoltat…lucreaza la ele..asta era ideea…dar ei nimic..tot de jailbreak vorbesc…

 • Cumparati neverlocked si scapati de chinuri..

 • Pingback: P0sixninja paraseste Chronic Dev Team, comunitatea pierde un foarte bun dezvoltator de solutii de jailbreak | iDevice.ro()