Apple cere unei instante americane sa ii dea castig de cauza intr-un proces doar pe baza unei greseli a companiei Samsung

  Saptamana aceasta v-am spus ca Samsung a criticata de Apple pentru publicarea unor documente care nu au fost aprobate de catre instanta pentru a face parte din materialul probator, iar judecatoarea care prezideaza cazul nu a fost prea amuzata de gestul Samsung. Desi judecatoarea a dorit sa afle cine a luat decizia de a publica acele materiale, deocamdata nimeni nu a fost sanctionat, insa cei de la Apple cer ca procesul sa fie decis in favoarea lor din cauza aparentei erori pe care avocatii Samsung au facut-o.

The proper remedy for Samsung’s misconduct is judgment that Apple’s asserted phone design patents are valid and infringed. Through its extraordinary actions yesterday, Samsung sought to sway the jury on the design patent issues, and the proper remedy is to enter judgment against Samsung on those same patents. It would be, to be sure, a significant sanction. But serious misconduct can only be cured through a serious sanction—and here, Samsung’s continuing and escalating misconduct merits a severe penalty that will establish that Samsung is not above the law.

  Apple spune ca o amenda aplicata avocatilor Samsung nu este indeajuns de severa si ca o decizie favorabila Apple ar fi indeajuns de corecta pentru a le da celor de la Samsung de inteles ca asemenea acte nu trebuie facute. Apple spune ca daca instanta nu doreste sa ia o asemenea decizie, atunci ea trebuie sa spuna juriului ca acesta act reprezinta pentru ea o dovada incontestabila a faptului ca Samsung a incalcat brevetele de inventie ale Apple si ca orice afirmatie a avocatilor Samsung care sustine ca Apple a copiat design-uri Sony este invalida si nu trebuie luata in considerare.

Apple also outlined an alternative set of sanctions, requesting the Court should (i) instruct the jury that Samsung engaged in serious misconduct and that, as a result, the Court has made a finding that Samsung copied the asserted designs and features from Apple products; and (ii) preclude Samsung from further mentioning or proffering any evidence regarding the ‘Sony design exercise’ for any purpose.

  La final va spun ca celor de la Samsung le-a fost interzis sa dovedeasca prin intermediul filmelor artistice ca design-ul iPad a fost gandit de altii inaintea Apple.