Gameloft dezvolta un joc facut in baza motorul grafic Unreal Engine, ne prezinta primul screenshot

  S-a zvonit inca de anul trecut ca Gameloft va produce un joc in baza motorului grafic Unreal Engine si iata ca in cursul serii trecute compania a publicat primul screenshot al noului joc. In imaginea de mai sus il vedeti si observati ca vorbim despre un titlu neconventional pentru Gameloft, compania axandu-se in principal pe shootere, jocuri cu masini, jocuri de tip sport si mai putin pe acest gen de titluri. Deocamdata in afara celor prezentate mai sus nu se stie absolut nimic, insa cei de la Gameloft vor prezenta in urmatoarele zile si un trailer pentru joc.

  Cand vor fi disponibile informatii noi va voi anunta, insa intre timp va intreb ce fel de joc credeti ca va lansa Gameloft.

9 COMENTARII

  1. Si care este screenshot-ul ? Sau poate nu stii care este diferenta dintre un screenshot si o imagine de prezentare desenata de un artist…

  2. Si daca ar fi un screenshot dintr-un film intern al jocului? De unde stii ca asta nu e imaginea care iti apare inainte sa se incarce elementele de meniu? Sau nu stii sa spui ceva fara sa intepi?

  3. Nu am intepat, dar se vede clar ca este desenat. Poate este un artwork din joc, dar in mod clar nu este un screenshot. Nu vedem absolut nimic din joc sau din motorul acestuia.

  4. E un artwork, nu e screenshot, deci compania nu a publicat primul “screenshot” dar asta nu inseamna ca nu va arata bine, Unreal Engine face minuni 😀

  5. Ar fi super sa fie ca si God of War.M-am jucat god of war si ii super tare jocu.sa speram sa fie si ceva asemanator si pentru iDevice-uri.