iPhone 4S este utilizat de un jurnalist al The Guardian pentru a face poze la Jocurile Olimpice 2012

  Camera terminalului iPhone 4S a fost extrem de laudata de multi profesionisti si chiar comparata cu cea a unor DLSR-uri, insa pentru un fotograf al celebrului ziar The Guardian, ea se dovedeste a fi instrumentul principal pentru inregistrarea celor mai importante momente ale Jocurilor Olimpice. Jurnalistul foloseste al sau iPhone 4S pentru a face poze la evenimentele ce au loc in cadrul jocurilor olimpice si si-a propus sa publice zilnic pe un blog foto numai imagini inregistrate cu acest dispozitiv.

  Desi foarte multi jurnalisti utilizeaza aparate foto foarte performante, jurnalistul acesta foloseste iPhone 4S, aplicatia Snapseed si uneori cateva obiective, iar rezultatul final il aveti in poze. Desigur ca el putea alege oricare dintre smartphone-urile disponibile pe piata, insa a ales iPhone-ul pentru acest lucru si asta spune multe.

14 COMENTARII

  1. Doar daca are cumva zoom optic sau tinea telefonul cu un bat langa sportivi,altfel nu prea inteleg cum a facut pozele astea. Oricum de departe, cea mai tare camera dintre telefoane. Totusi sa il compari cu un DSLR….poate doar la pret.

  2. Intradevar telefonul meu actual Galaxy Note ( aka paleta de ping-pong ) nu se poate compara cu iPhone 4S in ceea ce priveste camera. Singurul lucru la care il bate Note-ul sunt pozele facute in bezna totala.

  3. In nici un caz aceste poze nu sunt facute cu iPhone 4s. Eu cel putin, sunt din ce in ce mai dezamagit de 4s-ul meu, la poze. Incepe sa faca poze din ce in ce mai proaste. Si asta pe timp de zi, nu de noapte.