BattSaver promite sa dubleze autonomia iDevice-ului tau prin inchiderea automata a functiilor pe care nu le utilizezi

  BattSaver este o aplicatie lansata in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau ati putea dubla autonomia bateriei propriului iDevice. Aplicatia este special conceputa pentru a monitoriza felul in care iDevice-ul vostru consuma energia disponibila in baterie si in functie de setarile voastre poate inchide automat diverse functii ale iOS. Prin intermediul aplicatiei puteti inchide automat conexiunile de internet, GPS-ul, Push-urile, Bluetooth-ul si multe alte functii, iar daca doriti puteti viziona diverse statistici pentru modul in care energia este consumata de iDevice.

The only tweak that can double your battery life

  • Clever: automatically switches off battery-draining components when unused
  • Efficient: up to 2 times battery life and more!
  • Wise: extends battery life time by reducing number of charge cycles
  • Clear: includes monitoring views to check battery state in real-time!
  • Intuitive: with pull to refresh feature

  Aplicatia se instaleaza automat in Springboard-ul iDevice-ului vostru si in ea aveti disponibile toate setarile de care aveti nevoie, ramane doar sa le utilizati cum trebuie. BattSaver functioneaza doar pe iPhone, nu este compatibil cu iOS 6 si in Cydia il gasiti in repo-ul BigBoss la pretul de 2.99$.

12 COMENTARII

  1. Acum l-am cumpărat si eu ,deoarece din descrierea de pe “http://www.battsaver.com/faq/ “este foarte bun daca face ceea ce scrie.Mi de pare foarte util si putem salva din consumul bateriei foarte mult fără nici un efort.Citiți descrierea de pe site-ul de mai sus si o sa va convingeți!

  2. Ce sa zic… Nu mi se pare utila aplicatia…nici moca daca era…de obicei nu stau cu wi-fi deschis non-stop… Cu 3G nici atat, iar pe astea le poti manageria singur… Cand ai nevoie deschizi netul… cand nu, il inchizi, pe mess poti sta si cu gprs, deci nu am nevoie de o aplicatie care sa aiba grija sa inchida toate astea.

  3. @khaan , eu zic sa-l închizi de tot si când ai nevoie ,sa-l pornesti! Alții care si-au luat smartphone poate au nevoie de net si altele tot timpul pornite,iar un program ca asta este bun!

  4. L-am luat si eu si pare sa aiba efect..am mers ieri cu data si 3g pornite toata ziua si setat sa se conecteze doar o data pe ora..chiar a scazut foarte putin bateria..
    …cam scump, dar nu mai am “putere” sa instalez crackuite nici macar de test dupa ce mi-am f..ut ios-ul de fiecare data cu ele.
    Mi-ar placea sa aiba optiune sa opreasca wifi de tot daca nu “vede” retea cunoscuta o perioada..