Dead Trigger a fost descarcat de 1 milion de cand este disponibil gratuit in App Store

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9zCclyjd-co[/youtube]

  Dead Trigger este un joc pentru terminale mobile care are o istorie foarte interesanta. Acum cateva saptamani de zile cei de la Madfinder Games, dezvoltatorii titlului, au anuntat ca versiunea pentru Android va fi disponibila gratuit din cauza numarului foarte mare de copii piratate. La doar cateva zile dupa acel anunt, compania a declarat ca versiunea pentru iOS este oferita gratuit pentru a metine o egalitate intre posesorii de iDevice-uri si cei de terminale Android, iar noi trebuie sa le “multumim” celor pentru care 1$ reprezinta prea mult.

  In cursul serii de ieri cei de la Madfinger au anuntat ca versiunea pentru iOS a jocului a fost descarcata de peste 1 milion de ori din App Store si desigur ca renuntarea la conditionarea platii a ajutat foarte mult. Madfinger nu spune daca descarcarile sunt totale sau sunt doar cele generate dupa renuntarea la pret, insa presupun ca este vorba despre cele totale. In concluzie, Dead Trigger va aduna foarte multi utilizatori, iar Madfinger nu va face bani.

Pretul initial:
Nume:
DEAD TRIGGER

Gratuit

s





Developer: MADFINGER Games, …
Universala
Categoria: Games


Descriere: “Download the @FreeAppADay.com Store App and wish for more top rated paid apps like “DEAD TRIGGER” to become FREE!”

Dead Trigger is the most beautiful mobile game ever – phonearena.com 95/100

Seriously, give this game a try and blast the limbs off of th…


Dimensiunea aplicatiei este: 139.1 Mb