Iata cum poti rezolva problema instalarii iOS 6 beta 4 prin OTA si de unde poti descarca noua versiune a sistemului de operare

  Aseara Apple a lansat iOS 6 beta 4 si noua versiune a sistemului de operare aduce o problema putin neobisnuita pentru utilizatori. Mai exact, unora le-a fost afisat un update pentru iOS 6 beta 3 in sistemul de OTA update din iOS, iar altora le-a fost afisata eroarea de mai sus cand incercau sa caute un update. Daca in primul caz update-ul la iOS 6 beta 4 putea fi facut fara probleme, in a doua situatie lucrurile se complica destul de mult. Rezolvarea problemei din imagine implica o deconectare de la o retea Wi-Fi, conectarea la o retea 3G, cautarea update-ului si reconectarea la o retea Wi-Fi pentru a il instala.

  Metoda de mai sus nu functioneaza in orice conditii si din pacate resetarea dispozitivului are acelasi efect, insa ca o solutie finala puteti incerca un Reset Network Settings din Settings>General>Reset, insa lasati aceasta masura ca o ultima solutie. La final va spun ca iOS 6 beta 4 poate fi descarcat de aici.

8 COMENTARII