Iata tot ce aduce nou iOS 6 beta 4 – articol actualizat constant

  In aceasta seara compania Apple a lansat iOS 6 beta 4 build 10A5476e pentru posesorii de iDevice-uri, insa unii vas update-ul ca unul pentru iOS 6 beta 3, in timp ce altii primesc o eroare cand incearca sa il caute in aplicatia Settings a iOS. Aceste probleme se vor rezolva in orele urmatoare si daca sunteti dezvoltator de aplicatii puteti descarca iOS 6 beta 4 direct din portalul dedicat voua pe website-ul Apple. Acestea fiind spuse, iata ce aduce nou iOS 6 beta 4(changelog-ul il gasiti aici):

1. Meniul Privacy al aplicatiei Settings va spune acum ce aplicatii incearca sa se conecteze la functia Bluetooth Sharing, la Calendar sau Reminders.

2. Au fost rezolvate problemele cu afisarea gresita a rezolutiei Apple TV-ului.

3. Unele clipuri video nu vor functiona din cauza modului in care au fost publicate pe website-uri.

4. Aplicatia Youtube a fost scoasa si nu va fi inclusa in versiunea finala a iOS 6.

5. A fost implementata optiunea de a alege daca aplicatiile utilizeaza o conexiune de date cand cele Wi-Fi nu sunt disponibile.

6. Aceasta versiune beta a iOS expira la aceeasi data precum iOS 6 beta 3.

38 COMENTARII

  1. varianta finala la ios 6 se va finaliza cand vor lansa si iphone 5 si ipad mini adica in toamna asta.intrebare;daca aplicatia youtube a fost scoasa inseamna ca nu se mai poate vedea clipuri deloc chiar daca scriem noi linkul?

  2. Da Doamne sa nu se mai incalzeasca asa ca la beta 3 si sa tina bateria macar inapoi cat la 5.1 . Dupa testele mele aplicatia facebook built in face fantastic de mult trafic fata de cea din app store in special cand face sync la pozele de la contacts. Este prima data in ani cand m am uitat la consumul de net si l am depasit si aveam si vreo 13 euro si ceva in plus.

  3. Cand apare iOS 6 pentru utilizatori? Stiu ca s-a anuntat odata dar am uitat.. As vrea si eu iOS 6 pt tel si vreau sa stiu cat mai am de asteptat

  4. Pentru a scapa de eroarea “Unable to Check for Update” am trecut pe 3G. Dupa ce mi-a gasit update-ul am repornit WiFi-ul si am facut update.

  5. Îmi poate explica cineva care este diferența dintre un iPad 2 WiFi + 3G (GSM) și iPad 2 WiFi + 3G (CMDA) și de unde aflu ce variantă am?

  6. @Momaita, CDMA e cum era la noi zapp tel. Nu aveau cartela si primeai semnal doar de la el nu puteai sa schimbi operatorul, iar ipad 3G poti fosi sau debloca pe orce cartela gsm cum ar fi orange vodafone etc

  7. scz ptr offtopic
    am de vreo o sapt probleme cu ipod touch 4
    de cand a aparut ios 6 beta il am instalat
    acuma cateva zile am zis sa imi pun inapoi ios 5, dar nu mi-a placut din cauza anumitor functii lipsa
    si am pus inapoi ios 6 beta3
    de atunci bateria se descarca alarmant de repede…adica il incarca complet seara si dimineata este descarcat complet si inchis(nu am umblat pe el noaptea)
    am pus din nou ios 5…nu am apucat sa stau o zis cu el deoarece a aparut ios 6 beta4
    l-am instalat sperand ca se va rezolva problema….dar tot asa
    trebuie precizat ca nu am restaurat in nici un caz backup
    ma poate ajuta cineva…plzzz