Iata cum se va potrivi iPhone 5 in mana ta

  Desi titlul pare putin ciudat, este important sa stiti cum va arata iPhone 5 in mana voastra avand in vedere ca Apple intentioneaza sa ii implementeze un ecran cu diagonala de 4 inch. Nu sunt un fan al smartphone-urilor cu ecran mare, imi place la iPhone posibilitatea de a atinge colturile cu degetul mainii in care il tin, iar iPhone 5 pare sa ofere exact aceeasi functionalitate. Desi va avea un ecran mai mare, iPhone 5 pare sa isi pastreze functionalitatea si nu veti avea probleme in a utiliza cu o singura mana, chiar daca nu aveti degete foarte lungi.

 

28 COMENTARII

  1. E frumos. Mai ales cel pe negru. (Mereu am avut iPhoneuri negre) dar oare cei care vor avea o mana mai mică… Spre exemplu copiii sub 11 ani,o sa îl țină cu 2 manute.

  2. @narcis copii sub 11 ani cu 2 manute ar trebui sa-si vadă de școala si sa joace fotbal afara nu sa se preocupe ei cum o sa arate noul iphone,eu abia la 13 ani am avut primul telefon,si ăla o caramida.

  3. copiii sub 11 ani nu prea au ce face cu un iphone… zic si eu..

    cat despre design, cum zicea cineva mai sus, pe negru arata foarte bine doar ca, vedeti voi, pe 4/4s da prea bine acel spate din sticla lucios cu acel logo ca oglinda (la fel si scrisul)… totusi, chiar daca nici varianta asta nu e rea, parca mai bine dadea vechiul capac de pe 4/4s

    si apropos, daca e sa se numeasca iphone *un numar*, ii va spune 6, nu 5.
    este al 6lea
    1 – 2G
    2 – 3G
    3 – 3GS
    4 – 4
    5 – 4S
    6 – 6 (sau ‘the new iphone’)

  4. Eu am vazut copii de 9-10 ani care aveau telefoane de 4′ si ceva dar nu ma plang pentru ca si eu am iPhone si am 14 ani:)). In fine daca aceta ar fii (noul) iPhone (5) unde este senzorul de proximitate?

  5. UN DEZAVANTAJ AR FI SENSIBILITATEA CARCASEI (Spatele zic , ca ar fi atacat foarte usor)in resti totul este superb si se potriveste mai bine varianta black decat white… varianta white este perfecta ptr iphone 4/4s zic eu!!!

  6. vor face ei o surpriză, sunt convins, posibil sa fie redusa in comparatie cu primele modele,
    de fapt, oare ce anume ar trebui să mai fie inventat?
    ce s-ar mai dori?de cind cu 4/4S-ul pe restu nu le mai privesc cu atîta interes!
    e cel ma tare smartel!

  7. sper sa arate ca in pozele de sus,ca ar fi frumos sa fie la fel ca 4/4S adica tot din sticla neagra,ca daca e negru metalul ala dupa spate ii strica tot designu,ma rog acum depinde de apple ce va lansa,da ala din poza cu iphonu negru arata tare rau