Liquipel face iPhone-urile rezistente la contactul cu apa, este disponibila pentru utilizatori(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ln0daAowdJI[/youtube]

  Liquipel este o substanta produsa de o companie americana si prezentata in cadrul CES 2012 drept o solutie prin care putem face iPhone-urile rezistente la apa. S-a zvonit ca acesta solutie va fi utilizata de catre Apple direct in procesul de productie al propriilor iPhone-uri, insa deocamdata compania dezvoltatoare a Liquipel a decis sa ofere serviciul tuturor celor dispusi sa plateasca 60$. Acesta este pretul pentru care un iPhone poate fi tratat cu aceasta solutie care va ajuta sa nu va distrugeti terminalul daca il scapati in apa, insa tratarea dispoziitvului cu Liquipel duce si la pierderea garantiei dispozitivului vostru.

  Doar americanii pot beneficia de solutia Liquipel deoarece doar acolo puteti trata terminalele iPhone, insa poate in viitor totul va fi disponibil si in Europa, sau chiar Romania. Ar fi fost extrem de bine ca Apple sa ofere o metoda de a face iPhone-urile rezistente la apa chiar din momentul in care le cumparam, insa iPhone 5 inca nu a fost lansat, deci exista in continuare sanse ca acest lucru sa se intample.

9 COMENTARII

  1. Cct apple nu va face asta. Astfel cum iti vei mai schimba iphonul daca nu ti se va strica iar scapatul in apa e una dintre metode. Poate daca concurenta va trata poate la un iphone 6 vom avea

  2. apple nu are nici un interes sa faca produse rezistente la apa… dimpotriva, ei chiar isi doresc sa se strice la contactul cu apa
    garantia se pierde si proprietarul este obligat sa isi achizitioneze altul

  3. @Bogdan l’am trimis deacolo
    Si da am stat mai mult timp sub apa cu el da ei de la Liquipel nu’mi recomanda sa fac așa ceva cu iPhone (adică sa stau cu iPhone sub apa)