Belkin @TV Plus aduce un nou mod de a viziona posturile TV preferate pe iPhone sau pe tableta iPad

  Belkin @TV Plus este un accesoriu extrem de interesant facut de Belkin, iar cu ajutorul sau puteti viziona direct pe iDevice-ul vostru posturile TV preferate, emisiuni TV inregistrate sau orice alt continut de acest gen. Produsul celor de la Belkin este in esenta un fel de receptor TV pe care il instalati acasa si il conectati la cablul TV, insa cu ajutorul unei aplicatii pentru iPhone sau iPad va puteti conecta la el oriunde v-ati afla. Acel receptor trebuie sa aiba o conexiune de internet si voi il puteti accesa de oriunde din lume folosind o simpla aplicatie din App Store.

Belkin a anunţat ntroducerea @TV Plus, cea mai recentă piesă a liniei sale de divertisment. @TV Plus de la Belkin vă permite să urmăriţi în direct sau prin înregistrare programele TV preferate pe dispozitivele mobile – indiferent unde vă aflaţi în lume. Fie că sunteţi în vacanţă sau călătoriţi în interes de serviciu, faceţi naveta cu autobuzul sau trenul ori pur şi simplu vă bucuraţi de soare în grădină, nu trebuie să pierdeţi niciodată programul TV preferat sau evenimentele sportive îndrăgite. @TV Plus de la Belkin transformă dispozitivul iOS sau tableta Android, telefonul inteligent ori computerul portabil în televizor, permiţându-vă să urmăriţi şi să controlaţi canalele televizorului de acasă, indiferent unde vă aflaţi în lume, atâta vreme cât beneficiaţi de o conexiune WiFi sau 3G/LTE. @TV Plus vă permite, de asemenea, să înregistraţi în direct programe TV pe dispozitivul mobil, astfel încât să puteţi urmări programele preferate TV oricând doriţi, chiar dacă nu aveţi acces la WiFi.

  Ideea celor de la Belkin este interesanta si cred ca multa lume va fi interesata sa achizitioneze un asemenea dispozitiv pentru a evisa sa plateasca diverse abonamente online care oricum nu le ofera chiar acelasi set de functii. Deocamdata aplicatia celor de la Belkin nu este disponibila in App Store, insa produsul va fi disponibil la pretul de 800 RON.

@TV Plus de la Belkin este simplu de folosit şi instalat, conectarea la set-top boxul digital şi ruter făcându-se prin conexiunea wireless încorporată sau prin conexiunea cablată, dacă se doreşte. @TV Plus descarcă simultan semnalul de la serviciul digital TV până la 8 dispozitive din raza reţelei casnice sau un dispozitiv mobil amplasat în afară. @TV Plus, de asemenea, transformă dispozitivul mobil într-o telecomandă, permiţându-vă să navigaţi printre canale şi să înregistraţi programe în direct cu ghidul de canale SurfSwipe integrat. @TV Plus App funcţionează pe platforme Android şi iOS pentru tablete şi telefoane inteligente şi este disponibil de pe iTunes şi magazinul Android Play. Se asigură player Windows şi MacOS şi pachet software de configurare.

  • Controlaţi set-top boxul digital folosind dispozitivul
  • dumneavoastră inteligent oricând doriţi, indiferent unde vă aflaţi
  • Înregistraţi programe TV în direct în memoria internă a dispozitivului inteligent
  • Navigaţi printre canale cu o apăsare de deget cu ghidul de canale integrat SurfSwipe*
  • Activat Wi-Fi pentru amplasare uşoară în oricare încăpere a locuinţei
  • Securitate încorporată cu conexiune bazată pe Cloud, paravan de protecţie şi NAT
  • traversal
  • Aplicaţie pentru tablete şi telefoane inteligente iOS şi Android
  • Player PC şi MacOS şi pachet software de configurare
  • Disponibil în august