Counter-Strike: Global Offensive este disponibil pentru precomanda in Romania

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zik8fFqL0Dw[/youtube]

  Counter-Strike: Global Offensive, unul dintre jocurile pe care le-am asteptat cu foarte mare interes, este disponibil pentru precomanda in Romania prin intermediul magazinului online al Computer Games. Counter-Strike: Global Offensive este cea mai noua versiune a celebrului joc Counter-Strike si in el veti gasi un motor grafic refacut, arme noi, harti noi, refacute si mult imbunatatite, insa nu veti pierde experienta de joc cu care ati fost invatati atat timp.

  Din punctul meu de vedere seria Counter-Strike este una dintre cele mai reusite din istoria gaming-ului si fanii acestui joc vor fi probabil de acord cu mine cand spun ca un FPS mai “addictive” nu a fost lansat inca. Noua versiune a jocului este disponibila la pretul de 10€(fara TVA) sau 55 RON(TVA inclus) in magazinul online al celor de la Comptuer Games si partea buna este ca il puteti achizitiona atat printr-o plata online, cat si platind prin SMS. Avand in vedere ca Valve va distribui Counter-Strike: Global Offensive exclusiv online, aceasta este singura metoda de achizitie si drept bonus pentru o precomanda facuta acum primiti acces la perioada de beta testing care va incepe pe data de 14 august.

  Puteti cumpara Counter-Strike: Global Offensive urmand acest link si dupa 21 august poate ne adunam si facem cateva meciuri. Jocul functioneaza pe urmatoarele paltforme : Microsoft Windows, Mac OS X, Xbox 360, prin Xbox Live Arcade si PlayStation 3, prin PlayStation Network.