Iata una dintre cele mai mari galerii de produse Apple – 33 poze

  De-a lungul timpului Apple a lansat foarte multe produse, fie ca este vorba despre unele electronice, despre haine sau orice alte accesorii dedicate fanilor companiei. In SUA exista foarte multe persoane care detin colectii impresionante ale produselor Apple, insa mai jos aveti o galerie de produse detinuta de catre un barbat din Rusia. Este neobisnuit ca un cetatean al acelei tari sa detina un numar atat de impresionant de produse Apple sau produse care au legatura cu cele ale Apple, insa vizionand aceste imagini veti avea si o scurta prezentare a istoriei companiei americane.

 

9 COMENTARII

  1. Pozele sunt făcute într-un muzeu rusesc despre tehnica Apple. Până acum ceva timp era închis, însă l-au redeschis. Steve Jobs chiar a fost în Rusia.

  2. @Hybrid N-aș spune că nimeni nu știa de Apple. Erau foarte populari la vremea aia, noi doar nu știm asta, pentru că la noi, nu prea au fost așa populari.

  3. …apple writer, macintosh II si macintosh classic le-am avut…:) in 1992, cand win 3.11 abia aparea, iar mac-urile aveau aproape tot ce-ti puteai dori la acea vreme (un fel de win 95 daca va mai aduceti aminte) cu placa audio, de retea, porturi seriale si paralele incorporate (din fabrica) impreuna cu partea software completa.

    ce m-a uimit la acea vreme (si am ramas de atunci cu inima la mac-uri si apple) a fost ca variantele de software ce erau instalate si rulau fara probleme erau datate 1988, 1989… exista inca de atunci editor de scripturi (ciudat de asemanator cu viitorul MS Visual Basic care a aparut muuult mai tarziu)…

    excel? da, inca de atunci si intr-o forma apropiata de office 95. write (similar cu ms word din office 95)…

    hmm… si unitatea floppy de 1.44 MB fara buton de eject!:)) doar software…

    faimosul mouse apple cu un singur buton..

    a fost o placere si incantare sa lucru pe asa ceva in 1992 ~ 1993…