iPad Mini a fost refacuta in 3D, va avea un port conector de 9 pini si un port audio repozitionat

  Dimineata v-am spus ca iPad Mini ar urma sa fie la fel de subtire precum iPod Touch-ul si ar urma sa fie mai usoara decat Google Nexus 7, iar acum o vedem refacuta sub forma unui model 3D. Tableta din imaginea de mai sus arata mai bine decat cea din imaginile de dimineata, arata a ceva ce Apple ar putea lansa fara regrete pe piata in toamna acestui an. Tableta din aceste imagini este conceputa in baza informatiilor prezentate in toate zvonurile aparute pe internet, deci nu stim sigur daca produsul real va arata asa.

  Pe langa modelul 3D al iPad Mini vedem in aceasta seara si o componenta interna a tabletei care prezinta noul port conector de 9 pini care ar urma sa fie prezent si in terminalul iPhone 5. Componenta din imaginea de mai jos prezinta cablul care conecteaza butonul Home cu portul audio de 3.5 mm si portul conector de 9 pini. Un expert al iFixIt sustine ca acel cablu pare a fi unul produs de catre compania Apple, insa interesant este faptul ca el ne da de inteles ca portul audio de 3.5 mm va fi mutat langa portul conector, la fel ca in cazul iPhone 5.

  Aceasta este prima oara cand se zvoneste posibila relocare a portului audio al tabletei iPad Mini si aceasta “ciudatenie” o alaturam posibilei renuntari la implementarea camerei principale. Desigur ca aceste componente vin de la parteneri ai Apple, deci deocamdata nu stim sigur cat de veridic este tot ceea ce ne prezinta ele.

5 COMENTARII

  1. Depinde la ce il folosesti. Pentru jocurile de masa gen Monopoly sau Table, Mahjong etc ar fi mai bun un ecran chiar si mai mare decat actualul. In rest cred ca ar fi mai practic iPad mini