Apple sustine ca a concediat din greseala angajati, va repara problema si continua sa angajeze oameni

  Saptamana trecuta v-am spus ca Apple a inceput sa concedieze angajati din propriile magazine din SUA, Canada, Marea Britanie si alte tari de pe glob. Atunci compania nu a dorit sa comenteze pe marginea acestor informatii, insa acum un reprezentant Apple sustine ca acele concedieri s-au facut din greseala si ca de fapt inca se fac angajari in magazine. Aceste informatii au venit pe fondul unor nemultumiri aparute in randul angajatilor magazinelor Apple, nemultumiri care au legatura cu numarul mare de ore lucrate lunar si salariile mici.

  Desi Apple spune acum ca totul a fost o greseala si oamenii vor fi rechemati, exista o problema la mijloc altfel informatiile acestea nu ar fi aparut. Apple produce foarte multi bani cu magazinele sale, insa angajatii care lucreaza in ele nu sunt chiar atat de multumiti de modul in care sunt tratati, iar in viitor compania ar putea avea de suferit din cauza acestui lucru.

14 COMENTARII

  1. Din greseala, cat de tare poate sa fie asta, nu nu, noi nu am vrut sa ii dam afara a fost o “greseala” o sa angajam alti in loc, stati linistiti,doar ii dam afara pe aia care nu doresc sa fie sclavi….

  2. De ce sa fie sclavi ? II obliga cineva sa se angajeze acolo ? Intr-un loc de munca daca nu iti convine , iti dai demisia si pleci .

    Cesare : cate locuri de munca ai avut pana acum ? As paria ca …

  3. De ce sa fie sclavi? Pentru ca asta isi doreşte apple….
    Cat despre pariatul tau stai linistit in banca ta.
    Mai e unul ca tine plin de el si care se tot da mare pe unde apuca, exact cum tii tu mortis sa ne spui ca la “noi in Paris”….Aaaa gata mi-am amintit, taranul cu maserati.

  4. KFF tu te auzi ce spui?Auzi nu ii obliga nimeni,cat de plin de tine poti sa fii,oricum in opinia ta daca te pune apple sa muncesti peste program pentru tine acest lucru este un privilegiu,daca ai putea ai munci nonstop numai sa provaduiesti in slujba marului…
    Atunci de ce exista nemultumiri daca e asa de bine acolo?poate vrei sa spui ca numai niste limitati nu vad forma de sclavie a capitalismului.

  5. @KFF vorbesti in nestire de cauza. Tin sa precizez ca eu muncesc de la ora 8.30 pana la ora 22.00 cu doar 30 min de pauza si asta in fiecare zi. Nu conteaza ca este sambata, diminica sau sarbatoare si abia ajung la un salariu de 1600€. Daca deschizi gura si spui ceva î-ti arata usa si spune ca sunt o gramada de oameni care asteapta afara sa fie angajati. Asa ca acea “greseala” care spun ei este c-am cu cântec…

  6. daaaa,multa munca au de facut acolo in 10-11 ore,in jumatate de ora cat m-am invartit in Apple Store-ul din Bologna nu m-a intrebat nimeni de sanatate….stateau ciorchine cate 3-4 la povesti….si pun pariu ca nu au salariu de 500€….plus ca fac pregatire pt ce trebuie sa presteze si nu cred ca o fac pe banii lor de salarii…cat de greu e ce fac acolo?…aaa ca se lanseaza cate un produs la jumatate de an si e nebunie 2-3 zile? sa vina la mine sa vada cum e zi de zi cu cate 50-70 de pacienti in 12 ore si fiecare cu pretentiile si problemele lor…asa ca nu mai scrieti prostii ca vai ce greu e la cei de la Apple Store.. ca nu au nici o responsabilitate,daca e defect un device il schimba si gata…

  7. Da caline e nebunie cu tine, aia nu isi dau interesul, dar lasa ca esti tu numai lapte si miere, când vine unu cu vreo reclamaţie sau vreo problema la tine in sectie, stii cum iti arunci iphoneul din mâna mai ceva ca fulger mcquin….

  8. eu am impresia Cesare ca matale traiesti pe alta planeta,vorbesti in dodii ca sa te faci vazut pe iDevice.ro,ce-mi plac mie astia care le stiu pe toate…:))))…probabil lucrezi si in Apple Store si cu mine si stii diferenta…aaaa?ce zici? ca nu te vad….