Google+ este prima aplicatie din App Store care deschide link-uri in browserul Google Chrome

  In luna iunie a acestui an Google a lansat in App Store browserul Google Chrome pe care milioane de oameni din lumea intreaga l-au instalat pe propriile iDevice-uri. La scurt timp dupa lansarea browserului au aparut in Cydia foarte multe tweak-uri care potenteaza functionalitatea browserului, unele dintre ele oferind posibilitatea de a deschide link-uri in iOS direct in browserul Google Chrome. Desi Apple nu ofera o asemenea optiune, iata ca incepand de aseara Google si-a actualizat aplicatia Google+ din App Store si ea permite acum deschiderea oricaror link-uri inclusiv in browserul Google Chrome.

  • Web links in posts now open in Chrome (if installed)
  • Teens can now join and create Hangouts
  • Instant Upload bug fixes to improve performance

  Dupa actualizarea aplicatiei Google+ utilizatorii vor avea optiunea de a alege daca deschid in Safari sau Google Chrome link-urile publicate pe reteaua de socializare a celor de la Google, insa browserul trebuie sa fie instalat in iDevice. Aceasta este prima aplicatie din App Store care ofera o asemenea functionalitate, Apple limitand pana acum optiunile utilizatorilor si obligandu-i sa deschida link-uri doar in Safari.

Pretul initial:
Numele:
Google+

Gratuit

s





Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Stay connected and share life as it happens with Google+ for iPhone and iPad. Join a Hangout, post a photo, or see what friends are sharing while youre on the go.

Features:
New iPad-optimized layout bri…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.1 Mb