TacoCopter- quadricopter-ul care ar fi putut livra tacos in San Francisco pe calea aerului

  Americanii au idei traznite, toata lumea stie asta, insa o companie din San Francisco s-a gandit sa puna quadricopterele precum Parrot AR Drone 2.0 la lucru pentru livrarea de tacos catre clienti. Compania a gandit masinaria din imagini, numita TacoCopter, care ar fi urmat sa livreze tacos pe calea aerului catre orice doritori, insa din pacate autoritatea federala americana pentru aviatie nu a permis acest lucru. Desi multa lume a fost extrem de interesata de idee, autoritatile au spus ca o asemenea masinarie nu poate zbura libera prin San Francisco, asa ca acum compania pastreaza totul pentru o vreme in care autoritatile vor fi mai permisive.

We’re in a holding pattern until the FAA changes regulations on commercial drones in cities. Even then, there are state and local laws to contend with. Until laws catch up with (delicious) technology, this is a just for fun thing with our friends,” Boyer told us in an email. “We have a vision of the future where all foods, not just tacos, can be delivered via deadly flying robots.

  Ideea propusa de americani este foarte interesanta, probabil in alte locatii ea va fi pusa in practica, dar deocamdata autoritatile din SUA nu vor sa o legalizeze.