MissionBoard inlocuieste task switcher-ul din iOS, iti ofera o noua interfata pentru administrarea aplicatiilor deschise in background

  Daca task switcher-ul din iOS nu mai este indeajuns de bun pentru a fi utilizat de catre voi, atunci incepand de astazi exista in Cydia o alternativa demna de luat in seama. Ea este materializata prin tweak-ul MissionBoard care schimba interfata task switcher-ului din iOS, dandu-va optiunea de administra diferit aplicatiile deschise in background. Tweak-ul este rezultatul unui concept prezentat acum cateva luni si el afiseaza aplicatiile deschise in background in formatul de mai sus, ne permite sa navigam printre ele folosind swipe-uri, ne permite sa le selectam cu un tap si integrarea Activator ne da posibilitatea de a activa aceasta interfata in orice mod dorim.

MissionBoard is a replacement for the iOS task switcher. The concept was first created by Joost van der Ree, and got much worldwide press immidiately after its initial reveal. Developer John Coates teamed up with Joost to make sure his brilliant concept got uncompromisingly realized. The result is MissionBoard.

Features

  • Shows screenshots of apps.
  • Swipe to reveal more apps.
  • Activator integration to let you call up MissionBoard any way you want.

  MissionBoard este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia si teoretic ar trebui sa functioneze cu orice versiune a iOS si cu orice iDevice. Dupa instalare trebuie sa alegeti, in meniul de administrare al Activator, gestul pe care doriti sa il utilizati pentru a activa aceasta interfata.

9 COMENTARII

  1. Tare aplicatia, dar era si mai fain daca se putea selecta sa se si inchida aplicatiile, ceva in genul cum este la MeeGo pe Nokia, sa apara si un x undeva intr-un colt. Poate pe viitor or sa faca.

  2. Unu la mana pe i4-ul meu plin de tweak-uri se misca prea greu, iar doi nu are optiunea sa inchizi aplicatiile. Naspa! E de 2 bani.