Apple le cere resellerilor sa tripleze pana pe 12 septembrie spatiul de prezentare a produselor pentru a include si tableta iPad

  Tableta iPad este unul dintre cele mai importante produse ale Apple, ea reprezentand o treime dintre vanzarile facute de catre resellerii de produse Apple. Desi acesta este cel mai vandut produs al lor, resellerii ofera doar 15% din spatiu pentru prezentarea ei si Apple intentioneaza sa schimbe acest lucru prin triplarea spatiului disponibil. Acum 3 luni de zile compania a dat o directiva catre resellerii de produse prin care ii anunta ca trebuie sa scoata din display-urile de prezentare unele produse si sa faca loc pentru a prezenta mult mai bine tableta iPad.

  Apple a decis ca Mac Mini, Mac Pro-urile si iPod-urile trebuie sa aiba un spatiu de prezentare mult mai redus, iar tabletele iPad ar trebui sa le ia locul din moment ce ele se vand atat de bine. O parte dintre resellerii Apple au primit directiva companiei acum 3 luni de zile, altii au primit-o abia recent si lor si s-a spus ca pana pe data de 12 septembrie trebuie sa faca modificarile cerute de Apple si totul sa arate exact precum in imaginea de mai sus. Avand in vedere acest deadline care se potriveste perfect cu ziua de prezentare a iPhone 5 si iPad Mini, oricine poate intelege ca atunci Apple ar urma sa lanseze un nou produs important, poate chiar micuta sa tableta.

  O buna parte dintre reselleri au facut deja modificarile cerute de catre Apple, unii le vor face pana pe 12 septembrie si atunci vom afla daca iPhone 5 si iPad Mini vor fi intr-adevar prezentate.