LG confirma inceperea procesului de productie ale ecranelor in-cell de 4 inch ale noului iPhone

  Acum mai bine de o saptamana de zile CEO-ul Sharp afirma ca in cursul acestei luni va incepe procesul de productie al ecranelor pentru iPhone 5, iar astazi LG a confirmat faptul ca acest proces de productie a inceput deja. Cele doua companii produc ecrane de 4 inch care au incorporata celebra tehnologie in-cell ce permite companiei Apple sa reduca dimensiunea intregului ecran, dar si a dispozitivului. Ambele companii ar fi inceput procesul de productie la inceputul lunii, deci este clar ca o buna parte dintre componentele pe care le-am vazut pana acum apartin noului iPhone.

Flat-screen maker LG Display has started mass production of a new and thinner display, widely speculated to be for use in Apple Inc’s next iPhone, and the display’s production schedule remains in line with customers’ product release plans, LG’s chief executive said. “We just began mass production and we don’t expect any disruption in supplies,” Han Sang-beom, chief executive of LG Display, a panel supplier for Apple products, told reporters late on Wednesday.

His comments were embargoed until early Thursday morning.

  Tehnologia in-cell din noile ecrane permite amplasarea senzorilor tactili direct in ecran si nu deasupra acestora, modificarea ducand la o subtire a intregului ecran. iPhone 5 urmeaza sa aiba un ecran de 4 inch cu rezolutie 1136 x 640, iar din moment ce partenerii Apple au inceput sa produca o parte din componente inca de la inceputul lunii, lansarea din 21 septembrie pare a fi cat se poate de logica. In cazul iPad 3 Apple a dat la sfarsitul lunii ianuarie ordinul inceperii productiei componentelor pentru tableta, iar produsul a fost lansat la mijlocul lunii martie pe piata.

SEOUL–The chief executive of LG Display Co. (LPL, 034220.SE) said the company has started the mass production of panels using the so-called in-cell technology since earlier this month, a new display technology that is widely expected to be used for Apple Inc.’s (AAPL) next iPhone device. “We had some hard times (in developing the new in-cell technology) at first … but it seems those hard times have finally ended,” Han Sang-beom, LG Display’s chief executive, told reporters late Wednesday.

10 COMENTARII

  1. sunt curios care o sa fie mai fiabile,cele de la Sharp sau Lg?La tv-uri 3D vad ca stau mai bine decat Samsung,m-am uitat si la unele si la altele…doar o parere…

  2. Lg are un tv premium full led
    sunt curios cum se vede
    sharp din pacate a ramas in urma cu toate (or fi ei japonezi dar au apus )
    samsung nu-s rele la imagine (momentan sunt cei mai cotati la tv)

  3. Eu zic, ca LG, deasta am si un 47lm670s in casa. Imi pare foarte rau ca nu l-a facut macar 1 cm mai lat si acum o sa para prea lung asta este singuru minus la design:-< pacat…

  4. Ca va place sau nu , deocamdata Apple sunt cei mai tari in smartphoane si Samsung sunt cei mai bine cotati ACUM in tv-uri, i-au depasit pe cei de la Sony cu Bravia lor cu tot.
    No ofense pt cei ce au un Bravia acasa, nu am idee cine mai face clasamentele astea internationale in TV-uri…
    Sharp a fost o firma tare de tot in urma cu 10-15 ani insa le-a apus vremea, de acum inovatia a patruns in fiecare casa si sa maturizat, nu prea mai are lumea nevoie de pionieri.
    Asa ca cei mai mari jucatori industriali pe piata sunt acum Samsung si LG.
    Si Nokia, si B.B. si altii tot de la cei doi isi comanda o multimea de piese si subansamble.
    Samsung in sine sunt un colos in piata de tv-uri , insa LG-ul le sufla tare in ceafa si au capabilitate mare de productie.
    Ceidoi mari producatori s-au dezvoltat asa tare in piata de tv-uri pt ca venit cu preturi de bunsimt, nu au venit cu preturi nesimtite ca cei de la Apple , care afirma ca planeta se invarte in jurul lor si ca vezi Doamne inovatia doarme sub pernele angajatilor lor.
    Din fericire sunt pasionat/lucrez in piata de telefonie GSM din 1995 si stiu bine cine au fost pionierii si inovatorii acestei industii dinamice .