iPhone 5 – primele ecrane vor fi livrate de Sharp luna aceasta

  S-a zvonit ca luna trecuta ar fi inceput procesul de productie al noului iPhone 5, insa CEO-ul Sharp confirma neoficial ca abia luna aceasta vor fi livrate primele ecrane pentru acest dispozitiv. Takashi Okuda, noul presedinte al celor de la Sharp, a declarat doar ca livrarile acestor ecrane vor incepe in cursul acestei luni, fara a face vreo referire la posibila tehnologie in baza carora vor fi produse. Se zvonea ca iPhone 5 ar putea avea un ecran IGZO, insa in final se pare ca tehnologia in-cell este cea pe care Apple ar fi ales-o pentru a produce acest dispozitiv.

“Shipments will start in August,” Sharp’s new president, Takashi Okuda, said at a press briefing in Tokyo on Thursday after the company released its latest quarterly earnings. He declined to give a more specific date for shipments beyond this month.

  Stim aproape 100% sigur ca Apple va prezenta iPhone 5 pe data de 12 septembrie in cadrul unei conferinte ce va avea loc in SUA, iar pe data de 21 septembrie ar urma sa vedem terminalul lansat in magazinele mai multor tari de pe glob. Deocamdata pre amulte lucruri certe nu se stiu despre dispozitiv, insa daca producatia va incepe in august, atunci lansarea din septembrie pare a fi destul de sigura.