iOS 6 contine informatii care confirma implementarea unui nou dock de 9 pini in iPhone 5

  iPhone 5 urmeaza sa fie prezentat lumii intregi pe data de 12 septembrie si pana in momentul de fata am reusit sa aflam foarte multe informatii in legatura cu el. Stim aproape sigur cum va arata, stim aproape sigur ca va avea un ecran de 4 inch, dar stim aproape sigur si ca va avea un nou port USB. Pana acum s-a zvonit ca acest port ar urma sa aiba 8 sau 19 pini in locul celor 30 regasiti in actualele iDevice-uri, iar iOS 6 ne spune ca in realitate portul ar urma sa aiba doar 9 pini.

  Cei de la 9to5mac au descoperit in interiorul fisierelor din iOS 6 indicatii care sugereaza faptul ca Apple testeaza dispozitive care au un port conector de 9 pini, probabil similar cu cel prezentat pana acum. Aceasta informatie este prezenta in iOS 6 inca de la versiunea beta 1 si este singura confirmare neoficiala a faptului ca noul iPhone va avea un alt port conector. Daca acesta va fi de 8/9/19 pini ramane de vazut, insa este cat se poate de clar faptul ca Apple intentioneaza sa il schimbe pe cel actual.

  Daca zvonrile sunt adevarate, atunci in toamna Apple va lansa versiuni actualizate ale tuturor iDevce-urilor sale pentru a implementa noul port.