Apple nu incalca nici brevete de inventie ale Motorola

Apple vs Motorola

  Acum cateva saptamani de zile Motorola a introdus la comisia internationala pentru comert o plangere prin care stipula faptul ca Apple i-a incalcat anumite brevete de inventie, cerand retragerea lor de pe piata. De atunci si pana acum membrii comisiei au analizat cererea companiei Motorola si aseara au anuntat rezultatul verificarilor. Conform lor, Apple nu incalca vreun brevet de inventie al celor de la Motorola, deci scoaterea din vanzare a iDevice-urilor nu va avea loc in SUA, ce putin nu in baza brevetelor prezentate de Motorola.

  Motorola a pus in discutie cateva brevete privitoare la tehnologii de telecomunicatii, dar si un brevet de inventie care descrie tehnologia din spatele senzorului de proximitate utilizat de Apple in iPhone, insa din pacate pentru ei Apple nu a incalcat nimic. Coroborand aceasta victorie cu cea impotriva Samsung, am putea spune ca Apple a avut o zi extrem de buna ieri.

6 COMENTARII

  1. De ce culmea ? Motorola este cel mai mare producător de sisteme de comunicatii , ei produc pentru foarte multe Forte Militare si de Securitate de pe Glob . Si in România comunicatiile Fortelor Militare si de Securitate sunt asigurate de MOTOROLA .

  2. @ Vali: daca ai stii macar putin din afacerea “motorola” ti-ai da seama ca victoria lui apple te racoreste putin pe canicula asta daca esti roman. in aceiasi ordine de idei sper sa 4-5 hoteluri din predeal sa se topeasca odata cu zapada de anul asta, si sa intelegi ca sunt din FRUMOASA tehnologie motorola care l-a umplut de spaga pe URATUL (in ambele sensuri gramaticale) de politician roman. Nu am auzi ca Apple sa fi dat spaga in vreo tara in schimb motorola …