O carcasa pentru noul iPod Touch apare pe internet, sugereaza implementarea unui flash LED si a unei functionalitati noi

  Carcasa din imaginile prezente in acest articol este disponibila la un producator de accesorii pentru iDevice-uri si ea a fost facuta pentru iPod Touch-ul nou pe care Apple ar urma sa il lanseze. Interesante la ea sunt cele doua gauri: una pentru camera si inca una pentru un locas despre care nu stim nimic. Locasul pentru camera principala sugereaza implementarea unui flash LED, precum in iPhone 4/4S, insa gaura de la baza carcasei este noua si din pacate nimeni nu are vreo idee in legatura cu motivul pentru care ea ar fi prezenta acolo.

As you can see from the photos these cases suggest that the next generation iPod touch will have a new design (at least to the rear) and seem to be have a much less pronounced taper to the edges when compared to the current iPod touch 4. The cases could also give away possible details as to the spec of the 5th generation iPod touch 5. The hole around the camera area to the left for example looks to have been elongated and tapered to fit around a possible LED flash to help with low light photography, and there is also the appearance of a new ‘mystery hole’ in the lower left hand side of the case.

  Se speculeaza ca acea a doua gaura ar fi acolo pentru ca Apple s-ar gandi sa implementeze un microfon sau o a doua camera care ar permite filmarile 3D, insa deocamdata totul este cat se poate de nesigur. Carcasele de acest gen sunt de obicei facute in baza unor schite obtinute de la partenerii Apple, deci exista posibilitatea ca la un moment dat Apple sa se fi jucat cu design-ul iPod Touch-ului.