CamTime adauga un buton care iti permite sa programezi inregistrarea pozelor sau a clipurilor video cu propriul iDevice

  CamTime este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti programa inregistrarea pozelor/a clipurilor video folosind propriul iDevice. Tweak-ul adauga un nou buton in interfata camerei din iOS, indiferent prin ce aplicatie este deschisa, iar prin apsarea sa puteti alege un anumit timp care trebuie sa treaca pana la inregistrarea unei poze/a unui clip video. Traditional functia aceasta se numeste Timer si alte aplicatii din App Store o au implementata, insa acest tweak v-o aduce direct in meniul aplicatiei Camera.

Puts a Timer button into the Camera app and any other app where system camera dialog is used. You can set the timer by pressing this button and it will take a photo/start recording after the time runs out.

  Dupa ce apasati acel buton trebuie sa introduceti o anumita valoare, in secunde, dupa care aplicatia va face poza sau va incepe sa inregistreze un clip video, deci functionalitatea este identica, cu cea a aplicatiilor din App Store. CamTime este disponibil in repo-ul BigBoss si teoretic ar trebui sa functioneze cu orice iDevice.