iPhone 5 va fi lansat pe 21 septembrie conform unor interdictii impuse de AT&T angajatilor

AT&T-unlock

  A trecut mai bine de o saptamana de cand v-am spus ca AT&T a interzis angajatilor sa isi ia concediu de odihna in ultima parte a lunii septembrie, iar acum auzim exact aceleasi informatii, dar din alta sursa. De data aceasta cei de la TechCrunch vin cu informatii conform carora incepand cu data de 21 septembrie, si pana pe 30 septembrie, angajatii AT&T nu isi mai pot lua concediu de odihna, informatia coroborandu-se cu cea privitoare la angatii Verizon. La AT&T au inceput deja training-uri pentru lansarea unui produs “iconic” si nu poate fi vorba despre altceva in afara de iPhone 5.

We’ve received yet another bit of evidence confirming the next iPhone’s September 21 launch. According to an AT&T sales rep, AT&T staff has been given a vacation blackout from September 21 to September 30, just like Verizon employees. Our source also mentioned that blue carrier employees are undergoing training for an “iconic release.” Sounds like the next-gen iPhone to me. We then confirmed that Verizon’s vacation blackout begins September 21, firming up the notion that Apple would release the iPhone that Friday, a week and a half after the phone’s debut, expected September 12.

  In momentul de fata data de 21 septembrie pare a fi sigura pentru lansarea iPhone 5 in SUA, insa lansarea internationala ar putea avea loc abia doua saptamani mai tarziu. Apple nu a confirmat/infirmat data de prezentare/lansare a iPhone 5, insa nici nu este nevoie din moment ce altii o fac pentru ea.

9 COMENTARII